Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JakabEmese

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az advent a várakozás időszaka, a karácsonyra, a szeretetre hangolódásé.Miközben a karácsonyra készülök az jutott eszembe, hogy a szeretet ünnepe úgy lehet a legszeretetteljesebb, ha a házasságom is az.Egyre nagyobb divat az adventi naptár, amit naponta bontogatva újabb és újabb…..
Évek óta érlelődik már bennem a dolog, hogy leírjam Neked mindazt, ami bennem van a házassággal kapcsolatban.Ahhoz, hogy értsd, miért is teszem ezt, el kell mondanom, hogy nagyon fáj nekem, amikor azt látom magam körül és azt hallom ismerőseimtől, hogy tönkre megy valakinek a…..
Neked szól,ha eleged van abból, hogy takarítás közben magadat és családod tagjait is mérgezed,ha nem szeretnéd, hogy gyermeked ne adj isten ráhúzzon egy flakon mérgező tisztítószerre,ha várandós kismama vagy, és fontos számodra, hogy ne árts magzatodnak azzal, hogy vegyszert…..
Biztosan olvastátok a hírt, hogy egy 15 éves ... fiú megkéselt egy tavaly egy másik ... fiút, aki majdnem belehalt. Ítélet: Két év börtön, 5 évre felfüggesztve.Azért ennek van visszatartó ereje, nem? Az a srác ezen szigorú büntetés kapcsán mostantól tuti, hogy angyallá…..