Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sati91

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdet Korai érzések...?! 2012.04.02 08:23:00
Ép vasárnap, hát igen, ilyenkor mit szokott csinálni egy korombeli csaj. Szombat az általában a takarítás, este buli vasárnap reggelig. Én barátnőztem, de előtte még megnéztem az egyik kedvenc sorozatomat a Szex és New York, pontosan a 6. évad/a 38-as csapdája című részét. A…..
A kezdet Kifelé a kertbe!!!! 2012.03.28 22:01:54
Üdv!Én is azért írok ritkán, mert itt a tavasz. Igaz a gyors jó idő meg jövetelével az allergiám is előbb jött, mint kellett volna. Nem baj, mindenért kárpótol a szép idő, kevesebb öltözködés, hosszabb napszakok. Jut eszembe kimentünk a párom családjával állatkertbe hosszú…..
Hello! Rég voltam utoljára itt. Azóta történt velem egy csodálatos dolog. Kezdem az elejéről: Szóval az egy érettségi tantárgy nem sikerült így, a következőre készültem fel és addig maradhattam a választott szakma nappali tagozatán, ha leadom a bizonyítványt. Sajnos ez nem…..
Valahogy idén ez a tél nem nagyon akarja megmutatni magát, igaz, pont most havazik. Egyrészt persze megvan ennek a jó oldala is, nem fagyunk kockára állandó jelleggel, és a napsütéses reggelek is lélekvidítóak, másrészt viszont csak elkélne egy kis rendes hó, amolyan jeticsimmás,…..
Sati91 2012.01.17 15:32:27