Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlly_blm

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Én, mint büszke énblogger, megfordítom ezt a gondolatot és azt mondom az énblog miatt fanyalgóknak: hát micsoda szánalmas egy élet az, amiről nem akarunk blogot írni?" - mondja Molly Bloom...
FérjBlog komment helyett 2010.07.28 11:02:00
Mindenki lehet kvantumfizikus! (mivel indanetes profilom nincs, komment helyett maradt a trackback) Miután nagyszerűen megállapításra került, hogy mindenki tanulhat nyelveket, ugyanezen alapon szeretném felhívni a figyelmet, hogy a természettudomány területén is bárki lehet sikeres,…..
Címzett: forumexszabolcskasok@yahoogroups.comTárgy: Top Secret! Csillagvirágaim, ti, akik Életem Párjának, Fecimacinak (nektek Feri) baráti köre vagytok!A múltkori haditanácsnak megfelelően ezúton is értesítelek titeket Fecó (innentől F. a biztonság kedvéért ;)) meglepi…..
mlly_blm 2010.04.21 23:56:09
@Mitya Ivanov: részvétem. mi megbeszéltük, hogy strandpapucsban, fürdőköpenyben, pöttyös labdával a kezünkben, egymást vízipisztolyozva házasodunk. persze a borzalmas zsezsegő rokonság már zenekart meg szilajkodást vizionál...én nem értem mi baja az embereknek. az esküvők valahogy mindenkit megtébolyítanak.
 A jó fej csaj mindenki kedvence. Egyszerűen imádják az emberek, mert kedves, aranyos, jókat lehet vele dumálni, mindenkihez van egy-két barátságos szava. Biztat, meghallgat, programokat szervez, szükség esetén lelki segélyt nyújt. Bárhol megjelenik, ő lesz a társaság…..
mlly_blm 2010.02.10 21:18:37
@Kicsi Bernáthegyi: nem azt mondtam, hogy a nyivákolás jobb.

szerintem bizony egy csomó energiát elszív tőled az, aki megállás nélkül körülötted zsizseg és csicsereg és csacsog, próbálja kipuhatolni majd megváltoztatni a hangulatod, a programjaid, az életviteled, azaz folyamatosan belemászik a személyes teredbe.
én rosszul vagyok az ilyen emberektől, kifejezetten zavarnak.
(azt már csak súgva merem mondani, hogy ráadásul egyáltalán nem hiszek a hatalmas nagy és konstans jókedvüknek. az ilyen emberek csak állandó figyelmet akarnak és sokszor iszonyatosan magányosak)
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
mlly_blm 2010.02.02 12:50:11
@Veg_: á nem, kösz, majd a gatyámba törlök mindent, proli vagyok, rimembör?
mlly_blm 2010.02.02 12:59:36
@Veg_: nem szeretem a kézenfekvő megoldásokat, máshogy akarok élni, mint a többi proli. így talán sikerül egyszer kitűnnöm, felemelkednem.
mlly_blm 2010.02.02 15:43:12
@s201984: elsősorban a külsőre kell gyúrni, értsd meg. ha a szoliban odasül az agyad, sebaj, okkersárgán is kaphatsz valami szimpatikus pénzes fickót, aki szobanövénynek használ.
Modorosblog Blogajánló: BtheBest 2010.01.26 19:10:00
 Mivel az Index-címlap, aztán Józsi, ma meg a Helyesírás és a Subba is piedesztálra emelte ezt a profi munkát, nem akartam vele külön foglalkozni. Ám miután két kedves olvasónk, pavlovna és Anna is levélben kért a BtheBest azonnali pellengérre állítására, hát legyen…..
Ma jó kislány voltam, és írtam egy rövid posztikát nektek a picurit zavaró csajos nyelvhasználatról és attitűdökről. Léccike, egészítsétek ki a saját ötleteitekkel is háeszek formájában. Annyira köszi! - Te, most mi a baj? - Semmi. - De látom, hogy valami nincs rendben. -…..
mlly_blm 2010.01.13 12:14:08
@HRita: sokkal jobb lett volna ha hagysz érvényesülni és az utolsó kommentemet nem tiltod le.
mlly_blm 2010.01.13 15:09:48
mlly_blm 2010.01.13 19:16:38
@El Topo (Sgt. Elias): fú, tényleg a mellméretemről is szó volt, hát nem, cicit nem villantottam
kikvogymuk A SZÜLETETT MAMCI 2010.01.11 23:35:00
  És az ő iwiw képei   Pocaklakó kétpercesen Pocaklakó egyhetesen Pocaklakó egyhónaposan Pocaklakó kéthónaposan Pocaklakó háromhónaposan Pocaklakó négyhónaposan Pocaklakó 3D ultrahangcin Pocaklakó 5D ultrahangcin Pocaklakó 9D ultrahangcin Pocaklakó…..
 El Topo ismét ihletet kapott, és volt szíves megosztani velünk véleményét a celebek és egyéb starok világáról. Lássuk-lássuk :) Tegnap anyáméknál jártam és ebből az alkalomból meglátogattam a mellékhelyiségüket is, ahol a megszokott módon ajtónyitáskor több…..
mlly_blm 2010.01.12 11:51:09
@El Topo (Sgt. Elias): tudom, hogy tőled semmit nem szabad kérdeznem, de azér csak eszembe jutott és muszáj beszélnem róla, szóval izé, hogy jön ez a nőkhöz meg a görbe sminktükörhöz?
tény, hogy általában nők olvassák ezt a sok bulvárszart...najó, már válaszoltam is magamnak, nem is kell beszélgetnünk, látod, megy ez.
Oriza triznyák nem először örvendeztet meg minket ütős poszttal, és bizton állíthatom, mai írása is ott van a szeren. Fogadjátok hát nagy-nagy szeretettel! Tizenhárom és hatvan év között fordulnak elő belőle példányok, de most összpontosítsuk figyelmünket az ifjabb…..
mlly_blm 2010.01.07 13:44:34
@lorinn: nekem értelmes(nek tűnő) ismerősöm is mondta már, hogy "a göndör haj ultragáz". mondjuk zavartan elhallgatott, mikor rám nézett, dehát...
mlly_blm 2010.01.07 13:48:09
@igaziatommaki: de nem azt mondtad, hogy a barátnőd? (mondjuk megszokhattam volna már, hogy a barátnők rosszul vannak egymástól)
mlly_blm 2010.01.08 15:19:12
@sorica123: fogalmam sincs mi baj a hullámos vagy göndör hajjal, nevetséges, hogy mindenkinek egyenkülső kell, nekem göndörbe hajlóan hullámos és sok hajam van, sose jutott eszembe vasalni. (ki is rázott a hideg a gondolatra)
egyébként az öltönyös rabszolga csajokat (fekete nadrágkosztüm, fényes, sima haj, hetvenhárom kiló smink, robotszerű mozgás) csak egyenruhásoknak hívom. nekik nemcsak a ruhájuk, de az arcuk is meglepően hasonló, lehet, hogy a multiknál maszkokat is osztogatnak...
@janila: voksánvirág arckifejezés, ez csodás, szebb lett tőle a napom, köszönöm
És újra a megdöbbentően termékeny Styxxet szólítom a Modoros színpadára - a megszokottan laza struktúrájú írás az alacsonyabb olvasottságú blogok tulajdonosainak lelkébe nyújt betekintést.   A KIS BLOGGER   A kis blogok világában nyakig el lehet merülni. Értelme…..
Kedves Olvasó!Bizonyára te is nagyon várod már a karácsonyt, az ünnep meghittségét, a boldog együttlétet családoddal, szeretteiddel. Ám nem szabad elfelejtened, hogy mindez nem fog sült pulykaként a szádba repülni, a jó hangulatért neked is tenned kell. Nemcsak lélekben, de…..
Az öko-amazon önmagáról kialakított képébe nem fér bele sem a vehemencia, sem a dogmatizmus. Ő csak belelát a probléma mélyébe, s ezt nem hagyja, nem hagyhatja szó, sőt, tettek nélkül. Észleli a nyilvánvaló és sajnálatos tendenciákat: hogy az élővilág egyre pusztul, újabb…..
mlly_blm 2009.12.15 15:01:40
@El Topo (Sgt. Elias): az biztos, hogy udvarias vagy, már többször megkérdezted, hogy jól vagyok-e:D
mlly_blm 2009.12.15 15:09:27
@radiris: meg nemibetegsége?
mlly_blm 2009.12.15 16:17:35
@mocc: kik pénzelik leginkább?
A feminista szomorúan és dühösen konstatálja, hogy az emberiség többezer éves fennállása óta még mindig a férfiuralom a döntően meghatározó. Nemtetszésének a létező összes fórumon hangot ad, és egyben keményen elutasítja a nemi különbözőségre épülő…..
mlly_blm 2009.12.08 21:47:59
@El Topo (Sgt. Elias): hú, igaz, akkor inkább atomtemetőbe vágyom. feminizmustól az atomtemetőig, nem rossz:)
mlly_blm 2009.12.08 22:02:13
@El Topo (Sgt. Elias): háttööö, ki mondta?
mlly_blm 2009.12.08 22:24:55
@El Topo (Sgt. Elias): :D jó, hogy mondod, meg kéne nézni újra (kamaszként egy büdös szót sem értettem belőle szerintem)
Az örök szingli nem tartja magát szinglinek, csak most épp nincs senkije. Épp sosincs senkije, valahogy mindig így jön ki a lépés. A kifejezésért viszont rettenetesen haragszik, mert valamiféle pejoratív élt érez ki a szóból, sőt, párkapcsolatban élő, beképzelt ismerőseire is,…..
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
mlly_blm 2009.05.22 20:39:47
@semota: a napirajz rajongók, ők érdemelnek postot: tudod, a minden mondatukat napirajzossá alakítók. na ők a modorosság csimborasszói, yea.