Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandulás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két és fél évnyi kínos magyarázkodás és számtalan meghiúsuló leváltási kísérlet után a kormány megtalálta a - szerintük - legtisztább módját Alföldi leváltásának: egy nyilvános és törvényesnek tűnő pályázat, ahol a bírálókat (legalábbis kilencből négyet…..
mandulás 2012.11.27 12:33:29
@dagiiron: szerintem CSAK a szakmaiság számít, és a többi pedig nem. És a pályázat alapján kéne döntenie a bírálóbizottságnak.
mandulás 2012.11.27 14:31:46
@dagiiron: de szakmailag ott van a szeren. És most pályázik egy posztra. És egy testületnek szakmai alapon kéne elbírálnia a pályázatát, éppúgy, mint a többi beérkező pályázatot.

És szakmai alapon a pályázatok közül a legjobb íróját kéne kihozni győztesként.

Egyébként az is jó kérdés, hogy mennyire is volt mutyi az ő korábbi kinevezése. Láthatjuk, hogy pl. Balikó annak ellenére, hogy jó színész, nem alkalmas ilyen nagy egységek vezetésére, korábban is írták már, hogy bebukott sokkal kisebb projekttel is.
mandulás 2012.11.27 16:35:54
@dagiiron: De ezt egyébként mi támasztja alá? Komolyan érdekel, mert látom, hogy ezt írod, csak nem tudom az okát.

Milyen tények támasztják ezt alá?

Mert az világos, hogy a másik pályázó gyengébb volt. Mi az, ami miatt mégis ezt mondod?
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..