Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futballu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A képregények nincsenek megbecsülve társadalmunkban, ez tény. Sokan gyerekes ostobaságnak tartják őket, az amerikai kultúra egyfajta "termékének", amit mi itt Európában nem is igazán érthetünk meg, és maximum csak arra tartják méltónak őket, hogy a metropol és a…..
futballu 2011.01.09 15:47:52
@szaja: ilyen ajánlás után még ez is elképzelhető ;)
 Ez a bejegyzést tele lesz tűzdelve dzsatab videókkal, hiszen csak akkor látjátok a nemgéjséget igazán, ha halljátok (omg milyen mondat ez).   Zeneszerető bajtársaim, gondolkodjunk el kicsit életünk zenei folyamában hány női énekessel fellépő formációra mondtuk már…..
 A mai bejegyzés megírásának ötlete a reggeli szerkesztőségi megbeszélésen kezdődött, ahol hogy hogy nem, valamiért felmerült az, hogy az sms-ek népszerűsége már nem az igazi - és egy kis tanulás helyetti továbbgondolással azonnal ki is dolgoztam az elméletemet, amely…..
 Mivel én nem cigizem, kitörő örömmel fogadom mindig a passzív dohányzásomat csökkentő határozatokat. Pár nyugat-európai országban már megjelent a címben szereplő szankció (pl Nagy-Britannia, Spanyolország) amit annyira várok hogy elérjen végre hozzánk is. Bocs…..