Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csatti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
csatti 2011.04.22 08:49:26
@Solid214: De, beért. Kicsit aggódom is érte, még az is lehet, hogy dolgozik.
csatti 2011.04.22 12:52:28
@Móka na: Köszi a gratulációt, de meg kell értened, elveimmel ütközik, hogy pénzt adjak vkinek piára, amikor azt én is megihatnám. :)

@Robi86: Ezt ugye te se gondoltad komolyan? Egy ilyen kis hülye GM seggű kis félrenevelt picsa csak ne ússza meg már szárazon ha bedobja a nyafit csak azért mert szép meg fiatal? Egy ilyen akcióra mint a jajistenemvizeslettahajamatengertől csak annyit mondanék neki, hogy szarjál sünt, mégis mi a faszt vártál a víztől, száraz lesz? Manapság egy átlagos fodrász meg kozmetikus nagyságrendekkel jobb nőt tud amúgy faragni a legtöbb tizenévesből mint Éden HP Dzsenni. Ha pedig még bevetnek egy tűrhető plasztikai sebészt is (tehát egy olyat aki tízszer annyit kér, mint csálécsöcs Nikié) akkor meg akár már Kiszel Tündei vagy T69-i magasságokba is elérhetnek.

@Kivétel: Mi egy zárt közösség vagyunk. Ide csak haverokat meg családtagokat tudunk felvenni. Bocsi.

@ŰberManci: Hál Istennek. Sikerült helyreállítanod a női nembe (itt nem arra gondolok, amit akkor válaszolnak, amikor felinvitálom őket :)) vetett hitemet.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
csatti 2011.04.21 13:29:30
@Móka na: Nem most regisztráltam. Nézd csak meg nyugodtan a dátumot.

Amúgy volt korábban egy főnökünk (azóta kirugták) akit különösen szeretett oltani, íme néhány kis sztori:
Főnök bejön: [csatti], minden rendben?
Én: Ja.
Főnök: Volna itt ez a papír, amit alá kéne írni.
Aláírom, látom neki is alá kéne. Fickó fél térdre ereszkedik az asztalomnál, hogy aláírja. Nyílik az ajtó, bejön bohumil:
Mi van, megkéred a kezét?
Érdemes lett volna látnotok a főnök vörös képét.

Máskor:
Ül a főnök az irodájában. Nyitva az ajtó. Megyünk el mellette bohumillal. Főnök kiszól: Nem jöttök be egy motivációs kézfogásra? (hülye volt szegénykém rendesen) Válasz: Kösz nem!
Fickó lelkesen tátog.

Névnapi parti pár éve:
Épp ment a csevej egy srácról akit nemrég rúgtak ki (szegény tényleg nem volt nagy ász). Mondja vki, hogy hallotta beiratkozott közgázra, mire a főnök:
Hát mérnöknek nem volt valami jó.
Erre bohumil: Nem baj, menedzser még lehet.
Főnök vörösödik és megszólal (igazán megtanulhatta volna már, hogy nem csinálunk hülyét magunkból nyilvánosan): Ezt nem hallottam kristálytisztán.
Bohumil fasza hangosan: Mondom semmi gond, menedzser még lehet belőle.
csatti 2011.04.21 13:38:29
@bohumil stejskal: így jártál, húzok le a csarnokba, ma már csinálni is kéne vmit...
csatti 2011.04.21 15:59:27
@bohumil stejskal: Most mit vetítesz szegényeknek. Pizzafutárok vagyunk, a Bentley-t meg azért vette a kollega, mert azt így munkaautóként le lehet írni az adóból.

Aki pedig hiányolt bennünket, hát csak nem képzelitek, hogy a fórumozás a délutáni kávé rovására mehet?! Hát azért mindennek megvan a maga prioritása (bármit is jelentsen ez a szó).

@tris: Vazze, nem lehetsz ekkora véglény, hogy önmagáért szereted azt a szart? :) Sixx hogyvoltjai nélkül egy részt se néztem volna meg belőle...
Tudod, a túl sok tévé megöli az agyat (c) Fifth Element.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
csatti 2011.04.12 12:47:52
@bohumil stejskal: Vazze pocok, elhúzol nyaralni és még most is azzal baszod az idődet, hogy ezt a fórumot nyomod? :) Amúgy hallottam a hírt, gratulálok! :) Sunyi kis geci vagy... Krisztát megüti majd a guta, hogy nem tudta meg időben.