Regisztráció Blogot indítok
Adatok
léziboly

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
A 2010-es Gumizsiráf díjátadó buli összefoglalója és a nyertesek! Feldolgozások Van Halen-től Iron Maiden-ig, részeg közönség és díjátvétel. Az életműdíjas Oszkárról hamarosan külön adásban emlékezünk meg!  ..
léziboly 2010.11.21 04:08:09
@kettonegy: zsííííííííííír :D majd tudnátok kirakni linket róla? :)) (mármint engem a Led Zeppelin feldolgozás érdekelne még mindig... :D)
léziboly 2010.11.21 04:08:59
@kettonegy: zsííííííííííír :D majd tudnátok kirakni linket róla? :)) (mármint engem a Led Zeppelin feldolgozás érdekelne még mindig... :D)
Lehet, hogy a most következő játékot már ismeritek páran, mivel egyrészt nem mai darab, másrészt pedig egy hónapja az addict blog is lehozta - bevallom, én is ott találtam. A játékmenet rém egyszerű: adott 36 darab logó, nekünk pedig be kell pötyögni a hozzájuk…..
A KMK-kollektíva megint ad egy balhorgot a hazai GDP-nek, a HypeGames ugyanis flash verziót készített az fps játékok ősatyjából, a Wolfenstein 3D-ből! Most már munkaidőben  is kaszabolhatunk egy jót az okleveles náci- és zombivadász Blazkowicz ügynökkel, a csoffadt művirágok…..
Vannak őrült tudósok, aki megelégednek egy Frankensteinnel vagy egy Gólemmel, de nem ilyen a The Tickler tébolyult zsenije. Ő kibernetikus katonai robotot teremtett, ami (aki?) nevéből ítélve hosszú, elektromos kezeivel halálra csiklandozza a szerencsétleneket, akik a karmai közé…..
Nyúlfaroknyi kikapcsolódást jelent csak az Alice is Dead - Ep 1, de a címéből ítélve lesz folytatása. A történet szerint: "Megérkezel Csodaországba, ez jó. Alice halott, ez rossz. De a legrosszabb, hogy fogalmad sincs, ki is vagy te..." A többi az összerakós…..
Angol cím: McStroke Magyar cím: McCsapás Leírás: Peter megmenti egy gyorsétterem-tulajdonos életét, aki ezért felajánlja neki, hogy élete végéig annyit ehet nála, amennyi belefér. Ám a túl sok zabálástól végül szívrohamot kap. Felépülte után beszélő tehénnek öltözve…..
léziboly 2009.09.07 03:05:09
Előző heti rejtvényünk nyertese pici malu fedőnevű munkakerülőnk, nyereménye egy Rollercoaster Tycoon 3 Gold és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Ezen a héten egy újabb Legjobb Választás játékot, a Condemnedet lehet megnyerni. Jófajta…..
Family Guy Blog Mi a baaaaj? 2009.07.24 15:09:00
Többen jelezték nekem, hogy nem jön be valamiért a letöltési oldal. Hát sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet ennek az oka. Nekem például bejön. Úgyhogy kiteszem ide a hatodik évad részeinek a linkjeit egyesével, hátha úgy már működni fog a…..
Előző heti rejtvényünk nyertese a Komlosi St nick alatt rejtőző munkakerülőnk, nyereménye egy Rome Total War és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Ezen a héten egy újabb Legjobb Választás játékot, a Tomb Raider Anniversaryt lehet…..
A nemrég posztolt Iron Maiden Flight 666-hoz hasonlóan a Paint that shit gold is marketingcélú "játék", és szintén egy zenekart reklámoz. Az idézőjel a kivitelnek szól: nem hagyományos értelemben vett játékról van szó. Igazi cél nincs, az általunk…..
Az egyik legrondább halál a karoshi, amikor a túlórázásba halunk bele. Nem csoda, hogy a Karoshi: Suicide Salaryman folytatásában, a Super Karoshiban is egy életunt dolgozót kell a túlvilágra vezetnünk. Szerencsére a második rész nemcsak 60 új pályát, hanem számtalan új ötletet…..