Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikipok (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Itt az első rész. A galéria, az nem egy szoba. Nem is félszoba. Pláne, ha egy alig 2m széles fekvőgaléria.A sarokban egy…..
Elég sok dolgot át akarok alakítani, különböző területeken, és ehhez kérem a Ti tanácsaitokat is.Először is, kéne egy olyan ember, aki megfelelően ért a Wordpresshez (és nem dolgozik drágán - kábé ismerem az árakat, és tudom, mi az, ami már túlzás). A…..
zoli voltam Már négy éve 2011.01.19 21:11:00
Ma van a negyedik évfordulója a másnapnak.Négy éve keltem fel azzal, hogy "hú, én tényleg megcsókoltam azt a lányt a HÉV megállóban. Vajon akkor most mi van?". Pont négy éve kezdett el feszíteni az, hogy akkor itt most van valami, ez most talán nem olyan kis habkönnyű…..
Björk megint nagyon finomat főzött, és megint rengeteg ajándékot kaptam tőle. Azt viszont a plázák sikeresen elérték, hogy csömörünk legyen a karácsonyi zenétől, úgyhogy amolyan vallásegyesítő prófétaként a karácsonyi fényfüzérrel, meg csillagokkal, harangocskával és…..
csikipok (törölt) 2010.12.23 18:14:32
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Nyereményjáték van, bolondbiztosnak gondolt kérdést kellene megválaszolnia a néninek: - Hogy hívják a Megasztár egyetlen női zsűritagját?- Keresztes Ildikó!- Hogy... hogy tetszett mondani?- Keresztes Ildikó! És akkor ez most legyen tanulság minden tévésnek: ennyire…..
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
zoli voltam Fogblog 3. - A műtét 2010.09.17 17:02:00
Kezdjük a legfontosabbal: nem fájt. Egyáltalán, egyik rész sem, még az injekcióstűt is alig éreztem. Sőt, tulajdonképpen nekem ebben a rendelőben még sosem fájt semmi. Hogy akkor más fogorvosnál miért kell fájnia, arról fogalmam sincs. Nem is érdekel, mert végre egy…..
zoli voltam Bipp 2010.09.16 10:01:00
Délután megyek fogorvoshoz. Parázok. Most jön a bal alsó bölcsességfog, fekvő, ideghez közeli, gyulladt nyomorult fog - és tényleg, baszki, miféle becézegtő eufémizmus ez, bölcsességfog, az, persze, mintha a rákot plüsspocoknak hívnád, a szilánkos kulcscsonttörést meg mondjuk…..
csikipok (törölt) 2010.09.16 19:22:13
... ultrahangos és homokfúvásos technikával, valamint szájhigiénia elméletben és gyakorlatban.Sűrű volt az elmúlt hét a fogaimnak, melyek azonban most mégis eggyel ritkábbak, mivel ajobb felső bölcseségfogat kihúzták. Amennyire paráztam előtte, annyira pite volt az egész,…..
zoli voltam Ősz lesz itt, 2010.08.20 08:40:00
lapos napsugarakkal, nyúló árnyékkal, rozsdás szőlővel.Reggel mindig egy kicsit tovább fog az ágy, már nem ránt ki korán a kánikula, épp csak annyival hűvösebb a takaró, annyivel szelídebb a levegő, hogy átforduljak a csajomhoz, akire már nem izzadok rá két perc alatt. Este is…..
zoli voltam Búcsú a hetijegytől 2010.08.17 10:33:00
Nem csak fizikailag, az már megvolt egy gyors ollómozdulattal tegnap. Az a helyzet, hogy fölösleges lenne kínlódni meg pózolni: jövőre valószínűleg redukáljuk a Szigetet, kábé három nap lesz belőle. Nem arról van szó, hogy már nem tetszik (de lentebb majd írok egy kisebb…..
Teljesen rendben volt a tegnapi nap, csak a végére nagyon szétcsaptam magam. Azt például konkrétan nem vettem észre, hogy vihar van... de erről majd a végén.Korán hévre szálltam, mert Sziget előtt még kimenten Björkhöz békásra, lángos, fagyi, meg hogy lássuk azért…..
Valljuk be: a szarból hoztuk vissza a kormányzást a tegnapi szigetnapot. Döcögős, enervált, akelás szintről indultunk. Délután volt itt a Ricsi (elkezdte kigyúrni magát, tökre látszik a különbség, és ezt azért mondom el nektek, hogy mindenki erre számítson tőle, nézze a…..
zoli voltam A célt elértük 2010.07.05 13:57:00
Itt vagyok, nem lesz hosszú élménybeszámoló, inkább foglalkozzunk a következményekkel.Van az, hogy barnább, kisimultabb és hatékonyabb vagyok, mint a szabadság előtt - és pláne faszábban, mint hetekkel ezelőtt, mikor a zápor közepén ezt az egész ad hoc szabit kitaláltam…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..