Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiko

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom miről jutott eszembe a Gondos bocsok című rajzfilm, amit gyerekkorombban nagyon szerettem, de eszembe jutott. Kerestem a neten. Többféle címen is megtalálható, említik Szíves macik, Szíves bocsok, Színes szíves gondos bocsok néven is, de nekem mindig is Gondos bocsok volt.…..
Mindig is imádtam az animéket. Az első,amit láttam a Sailor Moon volt, utána meg jött a többi.Akkoriban nem volt nagy választék belőlük magyar nyalvű csatornákon, szóval azt a keveset,amit adtak, azt mind néztem. Még a fiús meséket is szerettem, mint a Dragon Ball. Sőt az első…..
A 3. Lula videóhoz való előkészületek során felvettem még 3 szörnyen gagyi olyan jelenetet, amelyekből egyet azóta véletlenül sikerült is letörölnöm. Nem tudom akarjátok-e látni, úgyhogy szavazzatok.  ..
Hiko 2009.05.22 17:06:04
@lupcsika: most nem azért, hogy kötekedjek, de akkor mi a rákért nézted meg??? ha ennyire készre tett ez a sz@r, akkor gondolom már az első után így reagáltál, akkor meg nem értelek, de mindegy...

FreddyD: én jókat röhögök a videóidon, gondolom, hogy kemény meló lehetett végigjátszani a rakás baromságot, de szemét módon én is az elsőre szavaztam XD sorry :P (oh és nem, nem a játékból "áradó" erotika miatt xD)