Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pici Paci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Pici Paci 2010.04.08 15:39:43
@Naszta: És az a lista nincs meg nekik, hogy pontosan ki is ment el szavazni azon a vasárnapon? Azt egy könyvecskében vezetik nemdebár, alá is írod amikor voksolsz. Na ebből kivonod a te tuti listádat és voilá megvan a bizonyítható ellenség.
Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt,…..
Pici Paci 2009.12.10 16:21:16
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip:
Egyetértek. Azért mert a csaj nem tett le semmit, a kutya nem ismeri, esetleg nem az a kis tündibündi stílusú kedves nő, azért még Havas papa ritka nagy tahó. Ennél a csajnál sokkal rondábbakért is megvesznek férfiak, akkor mit adja itt az álártatlant, hogy nahát, érdeklődnek, tetszik, még zaklató is akad, mik vannak?! Ráadásul, mintha a kreatív és attraktív szavak felcserélődtek volna tanár úr részéről :))))
Életképek a Végzeten. Láthatóan a múltkori fertőzést a megoldás birtokában különösebb következmények nélkül kiheverték. Chloe a kilátófedélzeten jógázik, Scott a tudósok reggeli tornáját vezényli, dr. Park pedig a testmozgás sokkal ősibb formáját választotta egy…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Pici Paci 2009.08.14 17:33:33
@Trebitsch: Az a baj, hogy az újak is régiak és nagyon is jól ismerjük őket :(