Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecsibuvar

38 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Pécsi Búvár mától egy újabb, támadásoktól és fenyegetésektől mentes helyre, a globalista államok egyikébe áttelepült. Jelentjük jobban érezzük magunkat és kapja be a blog.hu, meg az Index is a faszt, meg a Soros is!Viszlát itt:www.pecsibuvar.info..
forrás a belvaros.blogspot.hu- ról:Beszállunk páros lábbal mink is a politikába, ráadásul üdítő kivételképpen nem véresszájú komcsizással, hanem a korral haladva: fideszezéssel. Ezek hűűűlyék és áttértek a gyüjtőgető életmódra, mint egy hibbant mókussereglet. Pécsi…..
             Egy kis emlékeztető itt és erre is itt.....
Gróf B. pécsi celeb és képregényrajzoló, kivívta magának a tudományos-celeb díjat 2010-ben.Titkos információkat szivárogtatott ki, a kataklizmáról. T. Ede kutató, cáfolja a feltevést és perrel fenyegeti a pécsi képregényrajzolót, aki világpánikot kiváltó rajzával,…..
A PB nagyravágyó és türelmetlen, vágyik a hírnévre.Esetleg Ön intézményvezető? Akkor menjen a picsába.Befolyásos ember? Kilóra veszi a bírókat? Maga is menjen a picsába!Szétlopta Pécset? Ne aprózza el, perelje be a Pécsi Búvárt! Adjon Nekünk is a…..
Simon W. pécsi illetőségű holland körülbelül másfél éve kitalálta hogy elindul biciklivel, érintve pár kulturális szempontból fontos várost is. A pesti illetőségű cég, aki üzemeltetője a pécsi projektnek sem tudott mit kezdeni az ötlettel, viszont megtörtént a…..
Hölgyeim és Uraim! Hosszas titok őrzés, sunnyogás és gyötrődés után, a Pécsi Búvár pécsi szerkesztősége január 1-től megszűnt.Többek érdeklődésére eláruljuk hogy Mi, a pest-kőbányai hitközség zsidó szimpatizáns papjai vettük át. 16 millió forintért kivásároltuk a…..
 Kívül csipke, belül továbbra is szaros.Megindultak elemzőink hogy feltérképezzék Pécs kulturális életének közintézményeit. Jelentjük, a helyzet változatlan.Pécs egyik legnagyobb ÁMK-ja továbbra sem találja a helyét a térképen. 20 éve nincs itt semmi, utolsó értelmes…..
Hálósipkában és hálópapucsban várta a diákokat a Polgármester úr a város főterén. A pezsgőkkel és fűvescigikkel betárazott ifjúság (mert manapság már ez a menő! Bezzeg a mi időnkben csak a szipó volt! -a szerk.) megkapta első figyelmeztetését, első kézből."Na…..
 A Petőfi-szobor felállítása előtt fél órával, botránynak lehettek tanúi a pécsi polgárok.  A felújítást vállaló vidéki vállalkozó összecserélte T. Lászlót és P. Sándor szobrát. Lesifotósaink megörökítették a szent pillanatot, mikor egy szemfüles…..
A NAGY HAPPENING előtti hajrában közelgő tömeg részére, új piszoárral ajándékozta meg a projekt egyik legnagyobb támogatója a várost. A Crepto Hungary Nonprofit Kft. óriásreklámmal vonultatta fel ajándékát(egy piszoárfejű klotyópapírforgató bábbal rukkolt elő). A képen a…..
 Hulla részeg izraeli diákok fákkoltak be Kustának és zenekarának az új Szecskán, amikor a számok összekötő műsorrészeiben egy Adolf Hitlert ábrázoló jelenetet adtak elő. A diákok fákkoltak és üvöltöttek. Természetesen mi ott voltunk. A fényképen az elégedetlen…..
Átadják lassan egészében a Széchenyi Teret. Felhívnánk a figyelmet hogy mozgássérültek, kisgyerekek, új cipőjű és gólyalábon közlekedők kerüljék mert életveszélyes. Kisnyugdíjasok a tejboltot a Rákóczi úti kerülőúton érhetik el biztonságosan. Képünk bal oldalán a…..
pecsibuvar 2010.01.02 12:37:13
@déjé: MSZP? FIDESZ? Leszarjuk mindkettőt! Gratulálunk az MSZP-nek hogy sokat tett a városért és a FIDESZNEK is ha átveszi a hatalmat! Good bye Pécs!
pecsibuvar 2009.12.30 12:14:21
@felhőkötröc: Az ingyenes elvtárskábel egy kedvező volt és most is megmaradt díjcsomag, a vezető beosztásban dolgozó esetleg nyugdíjazott volt városi szervek vezetőit megillető kedvezményeket jelenti. Bizonyságot nyertünk mostanában még élő kedvezményekről, ezért feltételezzük az "elvtárs kábel" létezését. A nevet nem mi találtuk ki, csak használjuk. Saját copyright viszont ül a "Toller- Kátyún" és a "Páva- Kövön" egyaránt.
pecsibuvar 2009.12.31 10:06:02
@felhőkötröc: Kedves barétunk! Hogyne mindent lehet! Sőt! Ha küldesz egy mailt a pecsibuvar@gmail.com-ra, szerkesztői jogokkal is felruházunk! Viszlát a nagybetűs éterben!
 Kívánunk Mindenkinek!a szerkesztőség..
A Pécsi Búvár NOCOMMENT 2009.11.25 23:42:00
Itt a comment..
pecsibuvar 2009.12.12 21:01:33
@Duncan Idaho: Ohhh! Ez csak egy fotó a "májsztróról" az élő adásban. Ha van video, keresd az mtv videótárában. Záróra műsor...
 Megszületett a döntés a tubesi radar ügyében. Szemfüles újságíróink, egy plébániai nyílt nap alkalmával belopóztak a pécsi püspök hálószobájába (ahol nem értjük hogy miért is van dupla ágy!) és elcsórták az éjjeliszekrény fiókjából a legtitkosabb dokumentumot,…..
A Pécsi Búvár NOCOMMENT 2009.11.28 08:29:00
 ..
A pécsi épület sorsáról döntöttek, habár igen lassan. Mr. Kong építési vállalkozó elmondta lapunknak hogy szívesen folytatná az átépítési munkálatokat, hiszen annak idején az Ő hibájából kellett kiköltöznie több száz embernek... "Mélységes szégyenfoltja…..
És miért nem állítja meg valaki őket… Hétfőn délelőtt dr. Páva Zsolt és jónéhány önkormányzati képviselő (Nagy Csaba, Tóth Bertalan, Erb József, Majdik Miklós, Sarkadi Gábor) jelent meg a Széchenyi téren, a Ciszterci rend Nagy Lajos Gimnáziuma előtt, és ünnepélyes…..
Bejelentés érkezett szerkesztőségünkhöz! Egy belvárosi galamb emelt panaszt fajtársai ellen. Levelében saját maguk mellett tüntetett, nem kis felháborodással. "Tisztelt Pécsi Búvár! A tegnapi nap folyamán elrepültem az Uráni Mozi előtt, és megdöbbenésemre saját fajom…..
pecsibuvar 2009.10.09 13:29:05
@helloleo: Örülök véleményed hangoztatásának és egyet ne felejts el! Itt mindig elmondhatod, biztos nem szedjük le! Ha van javaslatod témában, esetleg írnál, szívesen fogadjuk. Kontakt: pecsibuvar@gmail.com
pecsibuvar 2009.10.09 13:49:22
@helloleo: Ne aggódj. Kő keményen megírjuk!
pecsibuvar 2009.10.09 16:20:54
@helloleo: Kontaktoljunk emailben!