Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vércse Úr

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy járt-e más is úgy, mint én, de nem árt ellenőrizni a tanulmányi ösztöndíj összegét a Neptunban. Nekem törölték a következő 3 hónapot, és kivettek egy kisebb összeget. Sokáig tűnődtem azon, meddig lehet csendben, lehajtott fejjel tűrni, és folytatni a…..
Vércse Úr 2013.04.17 09:53:39
Privjety Földlakók! A kezdeti lendület kb. megmaradt. Az alábbi eredményekről tudok beszámolni: - a cirill betűs átírás már nagyjából megy, hét közben egy fél esőerdőnyi post-it-et teleírkáltam a magyar ügyfeleim cirill betűs megfelelőivel. - pirospontA kedvenc betűm a…..
A legtöbb szakmaibeli nyelvművelő, Lomb Katótól Kosztolányin át Benny Lewis-ig ezt tartja a sikeres nyelvtanulás kulcsának. Miért indultam neki az orosznak?Miért fogok a rendelkezésre álló időmből igen sokat rááldozni? (ld. időbeosztás)És egyáltalán... miért az orosz…..
Elhatároztam, hogy megtanulok oroszul - bármit is jelentsen ez a mondat. Egy ideje azt érzem, hogy érdemes lenne még egy nyelvet megtanulni az angolon kívül. Mindig is úgy tartották rólam, hogy jó nyelvérzékem van. Angol nyelvvizsgámat 2006-ban szereztem, most 23 éves vagyok. Sokat…..
Szerkesztőségünk nevében Gratulálunk Vércsének, aki 11. góllal a Csapat gólkirálya lett!..
Tanulás Számvitel I. - fogalmak 2007.06.27 12:53:00
0. Számlaosztály olyan technikai elszámolásokat tartalmaz, melyek az üzleti év eredmé nyét, a saját tőke összegét nem befolyásolják.1- 4. számlaosztály tartalmazza a mérleg elkészítéséhez szükséges adatokat.1. számlaosztály tartalmazza az immateriális javakat, tárgyi…..
Vércse Úr 2010.12.27 22:52:08
Holnap este a megszokott időben a középmezőny egyik tagja ellen lép pályára Csapatunk. Négy mérkőzés maradt hátra és menekülnünk kell a kiesés elől.A múlt heti meccset el kell felejtenünk. A játékosokon még egy pár napig látszott a csalódottság, de szerencsére hétfőtől…..
Vércse Úr 2010.11.17 15:30:17
November 4-i meccsünket halasztja a Reaktivált Gének csapata, így elmarad!! Pótlásról infót később kapunk. Vastüdő Sajtószolgálat ..
Vércse Úr 2010.11.09 09:47:44
Tegnap este a megszokott időben a Mobiltelefonszakuzlet.hu-Snapszúrás ellen lépett pályára Csapatunk. Velük tavaly ősszel már játszottunk egy 0-0-t. Azt tudtuk, hogy Áron nem tud jönni, Zsolti még mindig az ágyat nyomja, de szerencsére Csabi már rendelkezésünkre állt.…..
Tegnap este győzelmi kényszerben lépett pályára Csapatunk. Sajnos a meccs előtt sorban kaptuk a rossz híreket: Pali súlyos sérülés következtében nem léphet pályára, Csabi tüszős mandulagyulladással otthon fekszik, Áronnak pedig haza kellett utaznia. Wundi visszatért, ami nagyon…..
Csapatunk tegnap este megkezdte szereplését az ELTE Ligában. Egy új helyszínen, új felállásban és műfűvön. Első ellenfelünk a B. Ligból kiesett VöröSÖRördögök voltak. Sajnos két játékosunkat nélkülöznünk kellett. A Tábor egy része is megjelent, amint ezúton is…..
Egy demokratikus társadalomban a közösség számára hasznosnak ítélhető cél sem valósítható meg a demokrácia értékrendjét sértő eszközökkel. részlet a Magyar Gárda feloszlatását kimondó ítélet szóbeli indoklásából Egyik állandó kommentelőmtől kaptam egy videót,…..
Vércse Úr 2009.07.03 14:54:30
@Fedor: Igen, nem lennének hangsúlyozva a média szintjén azok a fajta társadalmi, etnikai, szociális és kultúrális problémákra, amire a Gárda és Jobbik közösen rátapintott. Arra, hogy nem vagyok fasisztamyilasnácicsőcselék, ha nemzetem jelképeit hordom, nem vagyok rasszista, ha nem hiszek a korrupt cigányvezetőknek. Arra, hogy ha a gyerek a győzikén meg joshi barathon és maunikán nő fel, akkor nem lesz egészséges (sőt, semmilyen) nemzettudata.
Attól még hogy magyar vagyok, nem muszáj áldozatnak lennem. És nem feltétlenül a cigányság a bűnbak. Hanem az a politikai és szakmai (?) vezetés, aki az elmúlt 20 évben feneketlen zsákba öntötte a pénzemet, hazudott és félrevezetett.

Mindenesetre a legutóbbi békítő szándékú kerepesi dolgot nem tudom mire vélni, de a Gárda nem az, amit a médiában adtak le róla. És abban is biztos vagyok, hogy ez a per nem jelenti a Gárda végét.
Abetyárúristenit! Nemigazország 2009.06.17 08:10:00
Elmebeteg társadalom ez, nem hiszem, hogy van még egy ilyen lökött ország. Nemigazország. Ahogy azt Gyurcsány annak a bizonyos miniszterelnök-jelölti vitának alkalmával meg is jósolta Orbánnak. Mint emlékezetes, Ferencünk a tévé nyilvánossága előtt szólította fel Viktorunkat,…..
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
Szóri blogja értelmiség 2009.06.02 21:54:00
"Újpest 1949-ig önálló város volt, Budapesttől távol, igazi elit hely volt, elit csapattal. Nem a nép csapata a miénk, mint a Fradi, nem olyan, hogy a sok hülyegyerek feljön, és teszi az agyát. Ez különböztet meg minket a tapló fradistáktól. Most is látszik azon a 2500-3000…..
Vércse Úr 2009.06.02 21:58:59