Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diliqtya

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
diliqtya 2012.11.27 10:31:19
@HgGina: Szerintem Te se szülj gyereket. ;)
Szívbemarkoló kisfilm egy vak cicáról...Forrás:indavideo..
diliqtya 2011.11.29 11:01:48
"Kedves Cukiság-szerkesztők!Régóta követem az oldalt, és nagy lelkesen újságolom ismerősöknek az újabb és újabb kis állatkákat. Most örömmel és szeretettel küldök képeket Magyarországon eddig ritkán látott kutyusokról, mégpedig perui meztelen blökikről. Nem kínai,…..
"Sziasztok!Ezt a csudaszép és persze CUKI tököt anyukánk készítette a testvéreméknek, akik nagy tacskósok (és hogy nehogy sértődés legyen belőle: macskások is...). Annyit még, hogy most faragott életében először tököt!Üdv: Dusánka, aki roppant büszke anyukájára,…..
Lucas di Grassival tehetünk meg egy próbakört a barcelonai pályán. A video érdekessége, hogy a kamera pont a pilóta szemmagasságában van, így pontosan azt a képet adja vissza, amelyet a pilóta is lát vezetés közben.Di Grassi egyébként elmondta, hogy elég vicces volt fél szemmel…..
Rendhagyó hét következik, cicanaplóval. Az úgy volt, hogy nem olyan régen kaptam egy levelet Házisárkánytól, hogy bő egy hétig macskaszitterre lenne szüksége a két édesdrágatündérmanó cicájának Bömbinek és Borisznak. Nagyjából két perces mérlegelés után úgy…..
"Szeretném megosztani a nagyérdeművel törperaptorom képeit.Ne tévesszen meg egy-egy pózolás. Lütyő - aki hivatalosan Marci - egyáltalán nem az a cuki,  ártatlan, folyamatosan doromboló, murrogó, szürke cirmos háztartási kendermagos, mint ahogy a képekből elsőre…..
diliqtya 2011.10.11 14:02:34
@koksika: Csak az a baj vele, hogy az én tankomra is ugrik. Ha csak az ellenséget próbálná meg lepofozni a képernyőről még rendben is lenne. :)
diliqtya 2011.10.12 13:00:57
@Nefernefernefer: Én egy kicsit pontosítanék azért. Abban igazad van, hogy ahol egy vagy két macska elfér, ott elfér a harmadik is, mert megosztják egymással azt ami van. Ez persze a szolgákra nem vonatkozik.
A macska helyfoglalására vonatkozó képleted azonban helytelen szerintem, ugyanis egy 400*150*150mm térfogatú makka - természetéből adódóan - egy 54m2 alapterületű lakásban 54m2*belmagasság helyet foglal el.
diliqtya 2011.10.12 18:55:20
@Stohl Damuroland: mi bajod van vele?
"Sziasztok!Szeretném nektek bemutatni a két cicánkat, Mangót és Pomelót, mindketten mentett cicák. Mangó, a vörös kiskorától kezdve nagyon eleven és rossz, mindenben kárt tesz... Naponta hoz egy gyíkot vagy egeret, amit persze élve elenged a nappaliban. Pomi pont az ellentéte,…..
"Sziasztok!Nyár elején magunkhoz vettük Kázmérunk húgocskáját, aki a rendkívül fantáziadús Hugi nevet kapta. Az első pár napot a férjemmel Tarzanként és Jane-ként töltöttük, folyamatosan ugrásra készen lestük, hogy Kázmér mikor szándékozik átharapni a…..
"Szinkronalvás versenyszámban szeretném nevezni jószágaimat egyéniben, párosban és csapatban.A csapat:- Jürgen, a talált tacskó (sárga mez, amelyben egyesek szerint olyan, mint egy ajándék, amit még nem bontottak ki, mások szerint indult a Tour de France-on és megnyerte),-…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Első pillantásra pandának, bölénynek, tevének, pávának tűnnek, pedig mind egy szálig pudlik, akiket a művészet nevében összefestettek és megnyírtak. A 48 éves, floridai Ren Netherland állatfotós egész évben utazgat, és megörökíti a színes kutyákat. Az elvileg művészeti…..
diliqtya 2009.08.27 10:15:29
Erről ez a kép jutott eszembe, asszem mindent elmond:

icanhascheezburger.com/2009/06/20/funny-pictures-homo-sapiens/

(a linket nem reklámnak szántam, csak nem akartam a képet más képmegosztó oldalra áttenni, ha már itt fent van)
Itt a jó idő, és vele együtt egyre több veszély leselkedik a biciklisekre, gyalogosokra és autósokra egyaránt. A kétkerekűvel közlekedők sokszor kerülnek összetűzésbe az négykerekűekkel, utóbbiakban pedig sokszor megáll az ütő az öngyilkos hajlamú bátor versenyzőktől. De…..
diliqtya 2009.05.22 11:56:22
@Aqweren: szerintem egy gyalogos sokkal veszélyesebb. Közlekedek bringán is, gyalog is. A gyalogos bambán bámul maga elé, a földet, telefonját, kirakatot nézi, nem figyel a környezetére. Megáll a járda közepén beszélgetni és még véletlenül sem lépne arrébb, hogy mások is elférjenek (ehhez nem kell biciklin ülnöm, gyalog is ue. a szitu). Ha halad, azt nem tudja egyenes vonalban tenni, a járda egyik szélétől a másikig kóvályog. Ha kilép egy üzletből,kapubaljból akkor sem figyel, hogy felöklel e bárkit is.
Tény, hogy vannak idióta kerekesek, akik "tesznek a szabályokra" - talán ez leginkább a futárokra igaz, neki "muszály" hajtani, de sztem az átlag biciklis ha járdára kényszerül jobban figyel, mert tudja, hogy ő fog nagyobbat bukni.
Az ok pedig, hogy pl. én miért tekerek járdán egyszerű: féltem az életem. Az autós még annyira sem figyel a biciklisre, mint azok a kresz betartására. Ha tehetném meghagynám az utat az autóknak és gyalogost sem zavarnám a járdán, de magyarisztánban vagyunk, ezzel kell együttélni.