Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mansory

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hátul hajt a kerék! 2014.05.28 20:28:59
Mai adásunk rendhagyó lett. Két sárga autó, két hathengeres motor, hátsókerékhajtás és karizma. Reméljük, tetszett. ..
Szépen gyűlnek a fotók a YourLook legújabb, 2013-as szezonjának "gyűjteményében", amelyben ezúttal a Dániel nevű olvasónk által beküldött fotót, rajta pedig egyik kedvenc tavaszi összeállítását láthatjátok.Dániel nekünk írt leveléből idézünk:"A képeken látható szett…..
Subba Milyen íze lehet? 2012.11.08 11:58:48
Bizarr! ..
Mansory 2012.11.08 13:18:31
                                                                          Neki ez már a 31...
Subba Handrás tumblr 2012.08.24 10:50:57
Hiánypotló Handrás tumblr! Nem tudod ki az a Handrás? Holnap üzletnyitás! ..
Subba Napi vicc 2012.06.14 13:17:00
Mi az? Focizik, és kutya? – Labdarúgó EB Tudom, hogy régi, csíra haterek  ..
Subba Subba Suli: Matek-Magyar 2012.03.28 09:53:00
Akkor számoljunk közösen Rakonczay Gábor sporttárssal: Portugáliából a Kanári-szigetekre az 1200 kilométeres távot közel 17 nap(16 nap, 19 óra, 25 perc) alatt tette meg (Napi átlag haladás: 38,64 tmf (71,56 km), Legkisebb nap megtett táv: 26,1 tmf (48,3 km), Legnagyobb napi megtett…..
Mansory 2012.03.28 23:18:00
Na figyelem buzerátorok!

olvassátok már el a kibaszott könyvet, hogy ők mikor eveztek 2007-ben milyen napi átlagokat mentek.

2 óránként váltották egymást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉJJEL-NAPPAL FOLYAMATOSAN az átkelés alatt!

tehát 2 óra volt pihenni a másiknak. evés-szarás-tisztálkodás-alvás is ebben.

de a buzi nyápic kezdő átkelő angolok tökösebbek, ja, kényelmes faszok.
GÁbor már átkelt egyszer, gondolom jobban navigál, mint retekangol.

off: Gábor 13 évesen futotta az első maratonját.
nem szopom a faszát, de tény.

a felesége is elmondta, h mikor úgy alakult és épp pihenő következett volna, de az idő kedvezett, akkor még tolta tovább és később ment pihenni. pl. mikor vihar jött és jön a szél többet haladt a vihar megérkezéséig.

de kurvára nem volt vihar csak az elején, mivel kibaszottul viharmentes az idő azon a kurva szélességi fokon (könyv) és az áramlat meg kurvára keletről nyugatra megy.

szánalmas h téma ez komolyan mondom.

nem volt kapcsolat, a csaj amiket írt a weblapra feltételezés, meg megpróbált az időjárásjelentés alapján kalkulálni. s gondolom gecipontos az időjárásjelentés az európától nem is tudom hányszor nagyobb térségben.

olvassátok már el a kibaszott hvg-s cikket, mert kicsit felkapcsolja a sötétséget nálatok.
(hogy miért nem jött szóba mentés, stb.)

menjen már le akármelyik szájbakúrt buzerátor faszkapalap és evezze át viharban a balatont hosszába.

meghallgattam a fanándis rádióinterjút, kössetek ebbe is bele:

10 napig volt elég a víz amit vitt, onnantól a cuccal neki kellett csinálnia.(tervezett)

Ami valami pumpás vízszűrő.

1-2 naponta csinált vizet ami 40-50 percig tartott.

lehet ebbe is belekötni, hogy min 30nap x 45 perc mikor csak pumpált és nem köcsög lapát volt a kezében.

Meg abba is, hogy boruláskor a kaja 1/3-a beázott, megromlott.

leszophat mindenki keresztbe aki ilyen fasságokat feltételez, h csalás.

ilyen suttyók vagytok.

Grat!
SzumóNé története: Engem is megtaláltak, nem egyszer. Az első a 90-es évek elején volt, az unokatesómék teljesen fejest ugrottak az Amway-be. Az unokatesó célja egy tűzpiros Mercedes volt, 1 éven belül. Természetesen, 1 év múlva ott álltak nyakig eladósodva úgy, hogy…..
Mansory 2011.12.18 13:02:20
Tetszik mikor megint olyanok okoskodnak a szakmáról, akik egy vasat sem kerestek még hálózatból.

Itt a kedvenc idézetem: "Soha ne fogadjon el tanácsot olyan embertől, aki nem ott van, ahová Ön szeretne eljutni!"

Fogjátok már fel, EZ EGY SZAKMA. Meg kell tanulni, s ahogy más helyen is, úgy itt is vannak oltári lúzerek, akik orrba-szájba észnélkül nyomulósan csinálják.

De attól, ha átver egy autószerelő, vagy kereskedő nem a szakma tehet róla, hanem a gyökér aki átvert.

Mindeki a gyors pénzt akarja, az hiszik az MLM-ben az van. Ezért csatlakozik sok lúzer, aztán a rossz tecnikájuk miatt ki is égnek. Na ők a "buktak" kategória.
Egy év múlva nem lett gazdag... hűha, mekkora kudarc.

Csak ha mondjuk pékséget nyitsz és ott buksz, akkor kicsit nagyobb összeget vesztesz.

Azért van annyi csalódott, mert lúzerek. Lusták tanulni, nem hajlandóak változni, megtanulni a szakmát. Fel kellene ismerni, hogy az a gondolkodás amivel rendelkezik az illető, az arra elég ahol most tart. Ha többet akar mást kell csinálni mint eddig. Mondjuk kilépni a komfortzónából, nem TV-t nézni, hanem önfejleszteni mondjuk.

MLM-ben sincs kolbászból a kerítés, nincs ingyen sajt. Aki nem kitartó és nem fejleszti magát folyamatosan az nem lesz sikeres.
S ugyebár könnyebb feladni valamit, mint végigcsinálni.

Aki nem hajlandó az marad ott, ahova a többség próbálja visszahúzni, mert nehogy már Sanyi sikeresebb legyen, mint én.

Szal lehet savazni, meg %-okkal dobálózni, meg piaci részesedés, stb. Ki nem szarja le. Nem azért csatlakozok egy hálózathoz, mert x % a piaci részesedése.

Nézd meg milyen a termék, tudsz-e vele azonosulni. Aztán ha igen, akkor valószínüleg tudod szívből ajánlani, ami után fizetnek. És ennyi.

Pénz van, csak éppen mind átmegy rajtatok. A hétköznapi ember is nagyon jó értékesítő, csak egy vasat nem keres az ajánlásaiból.

Egyértelmű azért támadják ennyien az MLM-et, mert irigyek mások sikereire. Ha nem így lenne leszarná mindenki. De állandóan csak a savazás megy. Hogy ha már nekem nem sikerült, akkor jól húzzuk le a szakmát, nehogy már másnak összejöjjön.

Összegzésképpen: Csináld azt amit szeretsz, ha alkalmazottként vagy boldog, akkor csináld azt, ha vállalkozóként, akkor azt. De ha szereted amit csinálsz, csak éppen éhenhalsz annyira meg vagy fizetve, akkor megoldás lehet erre az MLM.

Ha pedig idiótával találkozol, aki nyomul akkor meg pofozd fel, hogy öreg, amatőr vagy, ne rontsd a szakma hírnevét.
Karl Lagerfeld-et a minap kapták lencsevégre Párizsban, amint egy, a paparazzók számára is eddig ismeretlen férfival járta a várost. Úgy látszik az egykori "toyboy", Baptiste Giabiconi már a múlté és Lagerfeld új kiszemeltet talált magának.A divattervező amúgy igen…..
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Sorra érkeznek a vadonatúj címlapsztorik, ezúttal a Forma-1 McLaren-es pilótáját, Lewis Hamilton-t láthattjátok, aki a GQ India legújabb számának címlapján szerepel.A címlap mellé természetesen egy kisebb fotósorozat is készült a Forma-1-es világbajnokkal és nagy szerencsére…..
 Elérkeztünk huszadik sztármustránkhoz. Azt hiszem, ez egy igen jó válogatás lett és ismét egy alkalom arra, hogy eldöntsétek, ki volt a héten a legjobban öltözött külföldi híresség! Látható lesz Brad Pitt, a szinte már elmaradhatatlan Ryan Gosling, illetve Johnny Depp,…..
Már korábban is kedvenceim közé tartozztak a dán márka, a Mismo táskái, ezúttal viszont egyenesen a képzeletbeli első helyre tartanak a 2011-2012-es őszi/téli kollekciójukkal. Letisztult, egyszerű és természetes formák és színek uralják a kínálatot. A bőrből és vászonból…..
Mansory 2011.03.04 15:24:19
Üdv!

www.modaitalia.hu/images/GAFT006.jpg

Ilyen táskát keresek.(mondjuk nem 150-ért és nem ilyen színben) Eddig nem találtam Bp-en.
Tudja valaki hol érdemes keresnem?

Barna, bőr válltáska. Lehetőleg ráhajtós.

Egyszínű, feltűnő minta nélkül. Elegáns vonal.

Előre is köszönöm!
HeStyle Tom Ford címlapon 2011.01.26 14:47:55
Az Interview magazin címlapján látható Tom Ford. A februári számhoz Craig McDean készítette a fotókat. "Miért jobb divattervezők a meleg férfiak" - egy interjú is készült vele, amelyben erről a témáról és a szépségről alkotott elképzeléseiről is beszél.  A…..
Igen, ez már az utolsó Yamaha csomagok egyike. Úgy látszik, Rossit soha nem lehet megunni. Ha vinnél egyet a szomszédnak is, itt a lehetőség! A kérdés: Milyen hangot ad Csikós Zsolt Yamahája, ha kihagy egy henger?..
A Hiéna sem kivétel, főleg ha nagy, szaftos koncot akarnak kihúzni a gyűjteményéből. Nincs tekintettel a kérlelően néző, zsebóra-szemű gyerekekre, sőt, ha teheti, meg is kóstolja őket, de a fenyegetőzés sem hatja meg. Pedig most épp az egyik legnagyobb kincsétől szabadíthatja…..
„Utálom a hétfőt!” Sokan értünk egyet Garfield e két szavával. A Totalcarnál ha hétfő, akkor értekezlet. Lassan szállingóznak be az emberek a szerkesztőségbe. Kávéval a kézben indulnak meg a beszélgetések, általában egy témáról: az autókról. Ügyvezetőnk…..
Mansory 2010.12.11 19:03:31
Ideje önvizsgálatot tartani. Eddig azt hitte, hogy kedvenc autós lapjában sohasem fog találkozni a balról csonkolható prím kifejezéssel? Tévedett. Nagyot. De mi itt a Totalcarnál egy eléggé nyitott társaság vagyunk, nem vetjük meg se az autistákat (dolgozik is itt jónéhány), sem…..
Mansory 2010.12.11 18:47:57
Tapasztalatom szerint, az egy munkahelyen dolgozókra, valahogy egyszerre jön rá a házasulási illetve gyermeknemzési vágy. Amikor nősültem, abban az évben még három közvetlen munkatársam is házasodott. A gyermekeink születése között sincs nagy különbség. Sőt, Csikóssal is…..
Mansory 2010.12.11 18:36:54
A tavalyi sikeres szavazás és igen nagy visszhangot kiváltó listánk után, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija? Szeptember 6-tól vártuk az olvasók jelöltjeit egy hónapon át és elképesztő módon, közel 10.000, egészen pontosan…..
Mansory 2010.11.05 21:53:11
@norbi2k: kb.
HeStyle YourLook SUMMER! 2010.07.07 15:30:00
Végérvényesen itt a nyár (még akkor is, ha néha ezt az időjárás nem mutatja) és a nyaralások ideje!A YourLook nyári különkiadásához, a YourLook SUMMER! rovathoz olyan képeket várunk, amelyek a nyaralásotokon készültek, igazi nyárias hangulatú, vakációs képeket.A fotók…..
Mansory 2010.07.07 15:40:23
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Most egy olyan verzióját mutatjuk meg a Converse bokacipőjének, amelynek a cipőfűzőjét oldalra csúsztatta a tervező Takahiro Miyashita. Eddig csak a focicipőknél volt megszokott dolog, hogy oldalra csúsztatják a cipőfűzőt, az egyenletesebb felület miatt. Kissé furán néz ki, de…..
Mansory 2010.03.29 22:09:49
Rubens Barrichello szerint az idén 270 helyett 245 milliméter széles első abroncsok jócskán csökkentik az előzési lehetőséget.”Követed a másikat, és az alulkormányzottság levisz a pályáról. Hacsak nem vagy egy másodperccel gyorsabb, nem tudsz előzni, mert elúszik a kocsi…..
Subba Ikertornyok: Perwoll Nagyúr 2010.03.25 12:00:00
Péter nevű kedves beküldőnktől, saját ötlet alapján!..
Mansory 2010.03.25 12:16:17