Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paalcili

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy párt a parlamentbe kerül, az megmutatja, mekkora a választói támogatottsága. Ez egyben véget vet a róla szóló spekulációknak is. Ez a nagy előnye egy ilyen helyzetnek. És azt is világossá teszi: nem érdemes a kis részvételre játszani, ha valakit zavar a szélsőséges…..
Bojár illegálisan tépkedi az LMP-s és Jobbikos hirdetéseket. Bojár Iván András nem csak nem bontotta ki a valóság minden szeletét, de nyugodtan kimondhatjuk: egy LMP-s falragasz is többet konyít ahhoz, amiről Bojár beszél, mint ő maga. A tegnapi klubrádiós szereplése erre…..
Az LMP első választási megmérettetése előtt áll. Még ott a tojáshéj a fenekünkön, de már mérhető a támogatottságunk, sőt a Gallup szerint előzzük az szdsz-t. Tetemes mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtöttünk össze teljesen tiszta módon. Van egy minőségi EP programunk,…..
Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a…..
Fenti mű nyilvánvalóan afféle egyszer használatos, nyár végi olvasmány gyanánt akart berobbanni a pénztárcákba. Mint bulvárízű szatíra a honi "feslő tízezer" mindennapjairól. Nem az jelent gondot, hogy olyannak láttatja hőseit, mint a Pravda washingtoni tudósítója a…..
 Rögtön kipurcanok, ébredtem valamelyik éjjel, annyira szúrt a hasam. Hívtam apámat, küldöm a helikoptert, az majd kimenekít a Dombról,  üvöltötte a telefonba. Apám biztosítása egy rakás pénzbe kerül, de bármi baja esik, secperc alatt külföldre viszik. Ez neki minden…..
A Média Hungaryn szinte mindenki boldogan kiáltotta, hogy végre megtörtént az áttörés, a tematikus csatornák megtörték a nagy adók nyomasztó fölényét. Na jó, a Tv2 és az RTL Klub inkább csak lemondóan legyintett. Merthogy az AGB Nielsen adatai szerint négy év alatt 28,6…..
Ha pénzed van, mindened van – már a könyökömön jön ki apám kedvenc dumája. Ma reggel is volt képe hajnalban ébreszteni, két smúz között hívott a reggeli műsorából, hogy elsóztam-e már a részvényeimet. Naná, ez is az ő sara, valami haverja vágta hozzá a stósz papírt…..
Szia,  tudom, hogy a Partitájm több mint ciki. A legnagyobb gáz, hogy álnéven írtam, írom. Mert be vagyok szarva. Ez most nem fal duma, nem is píár, ez sajnos a kőkemény realitás. Gerőn, a médiacézáron kívül a többiek: Binder, a politikus, Lakatos a bankár, Hajnal, a…..
                                        1.     Bajnai Gordon2.     Demján Sándor 3.     Erős János4.     Kóka…..
Mostanában a Dombon valahogy senki sem az, aminek látszik, vagy legalábbis látszani szeretne. Itt van például Wabó, ő most nálunk a sláger, külföldről jött vissza, állítólag menő rendező, és úgy érzi, nekünk is tartozik egy filmmel. Telekürtölte a lapokat, mennyi saját…..
Gerő = Fenyő JánosHajnal= Gy. TLakatos= P.G.Péter= F.T.Réti=G.P.Zoltán=Gy.P.Sági=G.Gy.Rudi=F.S.Binder=Cs.S.Cilike papája=H.H...