Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az újabb alkalom, hogy beleszóljatok a fordításba. Ezúttal az új Visual Tabs funkció magyar nevét keresem, ehhez kellenének ötletek. Szavazni most nem kell, én fogok dönteni a javaslatok között hatalmi szóval :)..
Magyar Opera Opera Turbó videók 2009.06.09 23:37:00
A Choose Opera nemrég indított egy játékot, amelyben az Opera Turbót kell népszerűsíteni, és ezzel Opera pólót meg talán egyéb reklámanyagokat lehet szerezni. Az alábbi videók mind ennek a versenynek az eredményei, és nagyon jók lettek :) Ha van hasonló ötleted, te is küldhetsz…..
strk 2009.06.10 10:23:23

@OverLord:Próbáld ki a Conexpert! Majd rá jössz, hogy az sem gyorsabb, ráadásul még fizetned is kell érte!
Vidéki versenyző lévén, (kiépített Internet nélkül)…… na végre!!!!! hogy van turbó!
A böngészők sokféle adatot képesek minden további nélkül megjeleníteni (leginkább ugye szövegek, képek), de sokszor olyan adatok is vannak egy weblapon (videók, hangfájlok, stb), amelyet a böngésző alapesetben nem ismer. Ahhoz, hogy az ilyen tartalmakat is meg lehessen jeleníteni,…..
strk 2009.05.24 06:56:48
@Karbonade: ksksksk én is ezt kerestem!
Az utóbbi időben az Opera kiemelt figyelmet fordított a hibás oldalaknak, és ezen belül is a magyar oldalaknak, így próbálják meg az Opera magyarországi részesedését és népszerűségét növelni. Ennek eredményeképpen már sikerült több ponton is előrelépni: az Opera hamarosan…..