Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
Flu 2009.05.22 01:18:17

Látom mindenki szereti szidni a xenont. Ha nem projektoros lámpába teszik , vakítani fog, mert nem irányított a fénye. Érdekes, nekem nem villognak szembe a xenon miatt, nem is vakít. Van elég autós ismerős, jönnek szembe, mennek előttem, nem fordulnak be az árokba miatta. Borotvaéles a fény széle. Nem szór. Műszakin csont nélkül megy át. Beállítás és lámpatest kérdése. Az a baj, hogy itthon az átlag autós azon éli ki tuning hajlamait, hogy 80 vagy 100w-os izzókat tesz az autóba a másik fele meg "tekerd följebb, hogy lássak, lesz*rom a többi autóst" hozzáállásal állítja be direkt rosszul a lámpákat. Majd ha mentél már szembe "tuning" ladával" 100W-os off-road izzókkal, utána mondd, hogy vakít a xenon.

@Henry82:kanyarban jött szembe egy xenonos, úgy elvakított, hogy pár másodpercig pontosan nulla lett a látótávolságom, fékezni nem mertem, mert nagyon csúszott az út, abban a civicemben viszont ABS nem volt, döbbent csend lett az autóban és reméltük, hogy a megfelelő íven kanyarodok tovább!

Azért az éjjel látszik, hogy jönnek szembe, ha tudod, hogy szar a lámpád, csúszik az út, nincs ABS, akkor talán lassíts és nem lesz halálfélelem.

@Henry82: SUV-k elvakítanak, pedig nem F1-es kocsit hajtok és alulról nézem a fényszórókat:)

Azért a civic-ek se a magasságukról híresek. Ezt teljes mértékben átérzem én is a Tigra-ban. Magasabb autó, jól beállított lámpával is zavaró, de azért látni mellette. A gyári lámpái ennek is katasztrofálisak voltak. Semmit se lehetett látni. Mikor beletolattak ment bele az Angel Eyes. Azzal már láttam az utat, de mivel nem magyar utakra tervezték az átlag (2000-5000Ft-os) H1-esek 1-2 hónaptól nem húzták tovább. A xenon benne van 1 éve, és semmi bajom vele, nem gyári, mert tényleg nincs rá 200-300 ezrem. Amúgy meg Civic-be is vannak normális lámpák, ha éppen látni akarsz. Ha tudod, hogy a gyárija szar, ne a szembe jövőket szidd, hanem cseréld ki. Tudod, ha az autópályán mindenki szembe megy veled, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.