Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sünikee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Alekosz - 1x16 2011.05.26 16:15:00
Hát kérem, a Görög Hős csavart egyet az eseményeken, és visszahívta Olgát a Villába. Egyelőre csak ennyit árulok el, hogy ki maradt, ki ment, majd csak a végén derül ki, és tisztában vagyok vele, hogy kora délután nem szokás vodkázni, de teszek rá, emelem poharam magamra!…..
sünikee 2011.05.27 07:42:34
@gyvy: megfejtettem Olivér zokniféliglehúzós képét: Alekosznak ajánlotta fel a zoknit az eltűnt koton helyett, hogy kezdjen már vmit a lányokkal, húzza azt fel, de Alekosz útközben megggondolta magát (higiéniai okokra hivatkozva) és Olivér félig lehúzva hagyta azt.
sünikee 2011.05.27 08:06:42
@avanivi: nekem is tetszett a körömcipős álomrandi. Nem igaz, hogy Alekosz (mivel tudta, hova mennek), nem szólt, hogy drága Olgika, vegyél már fel az alkalomhoz illő cipőcskét:)
Általam igen kedvelt és nagyra tartott Bujtor művész úr (a médiából kihalászható információk alapján) szerintem szepszissel - annak is a legsúlyosabb formájával küzdhet. Drukkolok neki. Nagy meccs lesz. Bizakodom szervezete erejében. Remélem, Ötvös Csöpi most is a győztes…..
Egyik korábbi szösszenetemben megígértem, hogy részletesebben is kifejtem véleményemet a Manchester Unitedről. Egy héttel a BL-döntő előtt erre keresve sem találhattam volna jobb alkalmat. A MU a világ legkomplettebb csapata. Klubvilágbajnok, két éve veretlen a BL-ben, triplázott…..