Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonim.0102

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lara blogja Angol chat 2009.06.21 20:54:00
Naszóval hát ha máár úgysem tudom eléggé gyakorolni a nyelvet, gondoltam kipróbálom magam és felmegyek egy angol chatre...Hát mit ne mondjak:D Rámfér a gyakorlás, bár meg kell mondjam, azért elég sok rövidítést és szlenget használnak.Szóval egész jól elbeszélgettem velük,…..
Anonim.0102 2010.02.10 21:51:49
Az árnyoldal.. Szar lehet! 2009.05.23 00:34:42
Szegény ember, már túl van mindenen, a nehezét megcsinálta, de elfogyott a WC-papír.. Ti mit csinálnátok ebben a szituációban? ..
Ezek a húzottszeműek egyre elmebetegebbek! Mi jön ez után?! Frissen kioperált aranyér a szájban?   Bizarre Halloween WeddingUploaded by DiagonalView. - Watch more comedy videos and sitcoms. ..
http://emo-fan.mlap.hu/Vajon miről tudnak ezek beszélgetni?-Sziijjaah Pisti képzeld el ma sunyiba lenyaltam az ofő zacsiját.:P-Te rossz kis homo.=DMit szólt hozzá?:D-Azt mondta, hogy feljelent és GO börtön.=D-ÓÓ!Ott téged seggbenyomnak.-Ugye milyen szerencsés vagyokvagy:-Jajj…..
Aki fikázni meri a műsorvezetőt az kapja be a fitymám! Akárki elröhögte volna magát, ez magától értetődik.   ..
Krisztina Ronáldónak felcsillant a szeme, mikor egyik csapattársa pélóját meglátta egy edzésen!   ..
Az árnyoldal.. MPS 2009.05.22 20:19:00
MPS. Ugye nem sokat mond nektek ez a rövidítés? Nekem se mondott, míg el nem magyarázták. MPS=Magyar Plasztikai Sebészet. A legjobb a világon, a legjobb a világegyetemben. Hihetetlen munkát végeznek, és egyáltalán nem drága áron! Kiemelik a különleges vonásokat, és karaktert…..
A mi Tündink ismét megmutatkozott hihetetlen tehetségével, melyet most "énekléssel" bizonyított!(Ott van az a buzi is.)Aki 15 másodpercnél tovább bírja hallagtni kitüntetésben részesül!   ..