Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Philippe

0 bejegyzést írt és 995 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Általában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok,akkor nem teszek " (milanello70)..
Philippe 2014.01.29 20:40:00
@stlouis44: Lehet van aki tud jobbat, de nekem csak ez az egy ötletem van:
www.teletext.hu/887/all/
Frissítgetni kell néha...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Philippe 2014.01.05 00:45:30
@MKrisz12: Köszönöm! :)
Fájó, hogy volt egy olyan szelvényem is, amin rajta volt a Cardiff 5,20-ért... mellette a Dijon veretés 7,70-ért, ami a 92. percben ment el... és ezek mellett volt egy 1-1-re végződő(számomra bukó)meccs, valamint egy elhalasztott. Utólag okos az ember mindig, de azért jó lett volna, hogy ha az elhalasztott Burton meccs helyett a Cardiff tippem szerepel a szelvényen... :/ :) Na de ez van :)
Philippe 2014.01.05 00:46:13
@Gepárd: Köszönöm! :)
Philippe 2014.01.05 00:57:44
@Gepárd: Köszönöm! Sajnos mindig így van... jönnek a megérzések, jönnek a sok meccses szelókon a meccsek szépen sorban, de mindig valamelyiknél beüt a hatalmas nagy szerencsétlenség. Valamiért nagyon "lóg a levegőben" a nagy nyereményem... csak az a baj, hogy még mindig csak ott lóg... :D De már sokak szerint nagyon megérdemelném és előbb-utóbb már tényleg jönnie kell... Hát majd meglátjuk... :)
Bár olykor meg panaszkodni sem szabad, mert volt olyan hónapom ami pár ezer forint híján +200.000. forint volt, csak hát amikor meg nem, hogy egy ilyen havi összegről beszélünk, hanem csak egy szelvénnyel nyerhető ilyen összegről, ami a hosszabbításokban megy el, "és társai"... akkor az úgy nagyon tud fájni, főleg ha kis túlzással mindennapos, és olyankor hiába a jó megérzések, és egyebek, sajnos olyankor szart sem érnek. De hát ilyen ez a pop szakma ugyebár... :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Philippe 2013.08.01 12:40:24
@bela7719: Hát Te itt "Kiselefánt"?! :D
Philippe 2013.08.01 12:49:16
@bela7719: Nem semmi, véletlen benézek ide, erre pont itt garázdálkodsz! :D
Amúgy köszönöm, nem panaszkodom, szerencsére "van mit a tejbe aprítani"! :D
Ott miújság? :D
Philippe 2013.08.01 12:56:47
@bela7719: Csak pár napja nézegetek fel újra, pár év kimaradt... :| :D
A maiak igen, megvannak már! :)
Cseh Laci 1-3, Odessza, Aktobe. Görögök is nyerhetnek, bár ma már "valahol" jönnie kéne a vízi x-nek, na meg még van pár tippem... :)
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál!  A játék részletes szabályai   ITT  olvashatóak! sok szerencsét mindenkinek!..
Philippe 2012.04.17 14:03:54
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál!  A játék részletes szabályai   ITT  olvashatóak! sok szerencsét mindenkinek!..
Philippe 2012.04.05 14:48:24
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál!  A játék részletes szabályai   ITT  olvashatóak! sok szerencsét mindenkinek!..
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál!  A játék részletes szabályai   ITT  olvashatóak! sok szerencsét mindenkinek!..
Philippe 2012.04.03 16:39:39
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál!  A játék részletes szabályai   ITT  olvashatóak! sok szerencsét mindenkinek!..
Philippe 2012.04.02 16:30:20
@bakker.: Bocsi, de a Los Angeles - Edmontom meccset/tippemet lecserélném erre:
011 Tampa Bay - Washington V 2,21
Köszönöm szépen!
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
Philippe 2010.10.18 22:46:26
@zidane80: Csáó!
Már írtam egy pü-t a profilodra, de nem kaptam választ, bár lehet nem jelezte ki Neked az üzenetet. Adnál egy e-mail címet ahova írhatok? Köszönöm előre is :)
Philippe 2010.10.18 23:07:17
@zidane80: Levél ment.
Philippe 2010.06.11 12:10:42
.:.Uruguay - Franciaország.:.

-Máskor talán nem lenne ennyire kérdéses és nehéz ennek a meccsnek a megtippelése,sokan rávágnánk,hogy "sima V"...De most ezt nagyon nem állná meg a helyét...
-A Franciák amúgy sem a legszebb focit játszák mostanában,ami szerintem mindenképpen élvezhető volt tőlük,az a 98-as VB-n és a 2000-es EB-n volt...Azóta..hát nem is tudom...
-Ami mostanában tart náluk,én betudom a "csodálatos" szövetségi kapitányuknak...Szerintem botrány amit Ő művel a válogatottal,szerencsére a VB után már nem ő lesz ott.
-A Franciák olykor-olykor,de egyre gyakrabban már,elég botrányosan szerepeltek és szerepelnek..Ott volt pl a selejtezők alatt elszenvedett nagy Szerb zakó...Akkor a pótselejtező,ahol megérdemelték volna,hogy ki se jussanak,bár Franciák kellenek a VB-re,de nem ilyen Franciák :/ Akkor hiába barátságos meccsek..de amiket műveltek mostanában..Kína ellen is a vereség..Hát érdekes..
-Máskor,ha EB,ha VB..a Franciákat mindig esélyesnek tartják,ezzel én is így vagyok,de most...ahogyan nagyon sokan,én azt is nagy dolognak tartanám,ha a csoportból tovább mennének...
-Játékosaik alapján kötelező lenne tovább menni is,és még legalább a negyeddöntőig eljutni,de ez már nálam,tényleg esélytelen...

Uruguay.:.

-Nagy múltal rendelkező válogatott,de az utóbbi években elég gyengén teljesítenek...Őket egy középcsapatnak tekintem egy VB-n,pedig egy negyeddöntőig meglenne az esély,hogy eljussanak,de persze sok másik csapat is van rajtuk kívül,akik rendkívül erősek,és nagyobb erőt képviselnek.De a csoportból való továbbjutásra,mindenképpen megvan az esélyük,szerintem...Ha ma a Franciákkal megbírkóznak és esetleg egy győzelmet elérnek,akkor nálam biztos továbbjutók,de még döntetlen esetén is nagy esélyük van rá,de akkor legalább ugyanúgy oda kell majd figyelni,az "elvileg" gyengébb Dél-Afrikára és a kb. ugyanolyan erőt képviselő Mexikóra...

-Ezen a meccsen is leginkább döntetlen tudok elképzelni,de "titokban" várom a Franciák feltámadását és egyben győzelmét...
Philippe 2010.05.22 18:45:41
@Fantasista: Szia Laci!

Bármilyen furcsa is kimondanom,leírnom..(nem bunkóságból mondom,ne érts félre :) )..de persze kétség nem fér hozzá..hogy a csapatod az esélyesebb,és nálam ahhoz sem fér kétség,hogy Ti nyeritek a BL-t,nem tudom elképzelni,hogy a Bayern nyerje...De persze majd kiderül.Sok sikert!
Philippe 2010.05.23 14:35:28
@Fantasista: Szia Laci!
Hajnalban már elküldtem,de ezek szerint valamiért mégsem..szóval Gratulálok Nektek,szép volt!És nem csak a tegnapi győzelmhez,hanem a triplázáshoz,az egész évhez!

Egy kis írás a meccsről: :)

Teljesen megérdemelt volt az Inter győzelme,Zolika nagyon jól leírta,hogy ez nem véletlen volt,tudatos volt.Mourinho ezt is jól megoldotta.
Ami nekem a legjobban szemet szúrt,amúgy az az volt,hogy Maicon szerintem..az idény leggyengébb meccsét játszotta,nagyon gyengén ment neki,ő neki aki mindog robotol oda vissza,fel le..Benne van a támadásokban és beton védelem a maga oldalán.A tegnapi meccsen pedig,Altintop eljátszadozott vele(nem is értem miért ő lett lecserélve,mind1 is).Szóval sajnálom Maicont,hogy még erre a meccsre nem sikerült egy jó teljesítménnyel előrukkolnia,mert mindig nagyon jó nézni amikor nagyon jól játszik és tanítani valóan hoz le egy meccset.De persze ebből az egészből,nem volt komolyabb gond,csak meglepett..de persze érthető,hogy fáradt fizikailag is és fejben is elfáradt már.

Zolika még annyi..hogy nem tudom,hogy a Valencia ott lesz-e a BL döntőben,de akkor legalább már tudom a Roma ellenfelét :D :D De azt hiszem,lesz még itt 1-2 "delikvens",aki bejelentkezik csapatával a BL döntőért,trófeáért :D :D

Szép napot mindenkinek!
Philippe 2010.05.24 00:07:32
@bela7719: Tőlem lehet a Manchester is :D Csak a Roma ott legyen :) Istenem,de szép is lenne :)

Nyugodtan mókázz csak :D Majd Platininak eljuttatjuk az ötletedet :D Szerintem egyből kihordana lábon 3 szívinfarktust :D :D :D

@Zolika85: Akkor a Manchestert kapjátok az elődöntőben,a Roma pedig az Anorthosis Famagustát veri a másik ágon :D Számomra az lenne az álom elődöntő :D ..a jó kis ciprusi sztár csapat... :D :D
Philippe 2010.05.09 00:21:22
@tipptop: Hát igen,sajnos a Német és a Francia meccsek sok szelót elvittek a hétvégén(szerintem)...

A Villa győzelmere szerintem "biztos" és az Arsenal is begyűjti a 3 pontot,bár a Fulhammal vigyázni kell,nem is értem azt a nagyon magas oddsot,amit Geráék győzelmére adnak..mert oké,hogy EL döntő,"stb"..de azért az túlzás..Lehet ott meglepetés is,ami számomra nem is lenne olyan nagy meglepetés,de amúgy szerintem jönni fog mind a két meccsed :)
Philippe 2010.05.16 12:00:43
Sziasztok!

Mostanában kicsit "visszavonulva" töltöttem a napjaimat..ugyanis nem tippmixeltem..De így utólag visszanézve..jól is tettem..
Gondolkoztam,hogy majd azért hétvégén játszom,de se tegnap,se ma nem áldoztam a tippmix istenének :D :D

@aaarpi: Árpikám,gratulálok a szép kis nyereményedhez!500forintból nagyon jó! :)

@Fantasista: Szia Laci!
Nagyon jól leírtad a kis Olasz "összefoglalódat" :D
Többet nem is tudok én sem hozzáteni,ha reálisan nézem,akkor a sorrend ugyanez marad a forduló végén is,de az utolsó pillanatig küzdeni fogok én is,innen..a csapatért :) és a bajnoki címért.
Én már mérhetetlenül büszke vagyok csapatomra,de ez a bajnoki cím,egy megvalósult álom lenne..remélem az utolsó pillanatig,hogy ma valóra is válik :)
Sok sikert Nektek is!
Philippe 2010.05.16 20:09:13
@Fantasista: Szia Laci!
Gratulálok Nektek az újabb Scudettohoz!

Grazie Roma!Forza Roma Per Sempre! :( :)
Philippe 2010.05.02 22:30:18
Philippe 2010.05.02 23:31:19
@Zolika85: Igen,így van sajnos :/ akiket ki is emeltem,komolyan sajnáltam őket,rajtuk látszott,hogy ők akartak nyerni,küzdeni.De ilyen gusztustalanság ellen nem lehet...
Valóban a futball és inkább az Olasz futball megcsúfítása volt.Mi lesz a következő ilyen?!
Volt az a mondat a meccsen,és hallottam is róla már előtte is,amit a Roma ultrák "hangoztattak",hogy "inkább 1 év börtön,minthogy a Lazionak szurkoljanak"...most így amiket írtál és így amik a meccsel kapcsolatban a fejemben járnak gondolatok,szóval ezekkel kapcsolatban azt tudom mondani,hogy "inkább a halál,minthogy ezt kelljen tennem egy meccsen.."

Nagyon felháborító és szomorú ez az egész...
A héten végre eljöttek a a BL elődöntők első meccsei, Inter-Barca és Bayern - Lyon párosítással, ki mit gondol a meccsekről?! Szavazó készült!:)..
Philippe 2010.04.26 09:55:04
@Fantasista: Csak semmi mást nem csinált...az egész meccsen ott sem volt,nem is lehetett hallani a nevét,se semmi...De persze szerzett két szar gólt...
Amúgy ezt nem szeretem az Interesekben...
Na de mind1,nem akarok vitatkozni,se semmi..főleg nem Veled,mert kedvellek nagyon,csak hát..na mind1.

@Sanyi 32: Szia!
Hát igen a döntetlen azért igazságosabb lett volna,de sajnos ez lett..ez van..Tudnék írni erről hosszabban is,mert véleményem az van erről az egészről reggelig is..de szerintem felesleges..

Hát a Hoffenheimet eltaláltam,de hát látod nem értem vele semmit,nem játszottam..és mint múlthéten és mint az előtt is..az ilyeneket nem játszom,mert "félek" vagy tudomisén...
A két Francia meccsre azért kérdeztem rá,mert valóban furcsáltam őket,de persze nem okoskodni akarok,hogy ezeket is "eltaláltam" vagy ilyesmi..csak azt a kettőt furcsáltam leginkább,de hát ismét csak az,hogy nem merem az ilyeneket játszani..meg hát annél tovább már nem is mentem ugye,hogy rákérdeztem,stb..Na mind1.
A Diósgyőri titkot meg nemtudtuk meg "most sem"...
Philippe 2010.04.26 09:58:15
Philippe 2010.04.26 15:04:26
@Fantasista: Szia.
Nincsen semmi gond,harag pedig főleg nincs.Te is és én is kicsit másképp írtunk a megszokottnál,más-más okból..de elragadtattuk magunkat..
Még most sem tudom felfogni,és nem is tudom mit érzek a tegnapi nappal kapcsolatban,dühös vagyok,de nem a csapatra,és nem is más csapatra,és nem is játékosokra pl.Csalódott vagyok..nem a csapatban csalódtam,mert én már hetek óta úgy vagyok,hogy legyen bármi is,én büszke vagyok rájuk és mérhetetlenül nagy és sok örömöt szereztek nekem idén,le a kalappal előttük a bajnokságban a 24 meccses sorozatért is.
Csak annyira itt volt,annyi közel volt..gondolok itt a győzelemre és vele a bajnoki címre is..
Persze nincs még vége..de én továbbra is tartom amit mondtam már jó pár napja is,hogy szerintem az Inter minden meccsét nyerni fogja,az pedig most már tudjuk mit jelent...
De a remény hal meg utoljára,és remélem..ha csoda folytán,ha bárhogy,de bajnok lesz a csapatom.De ha mégsem,akkor is büszke leszek rájuk és nekem akkor is bajnokok lesznek,mert számomra ők a legjobb csapat a világon.

Nem értem,hogy van az..hogy amikor ilyen jól,szépen,attraktívan játszik a csapat..akkor kikapunk..amikor pedig pocsékul..akkor nyerünk..
Persze tudok mondani olyan győzelmet is ami szép játékkal volt,stb..mindenre van példa..csak nem értem..miért pont ilyenkor..és így..Sajnos ilyen a foci..Csak,hogy a Samp nem érdemeltem meg az is biztos..De mind1 is ez a része,nem őket akarom "fikázni"...

A múlthéten a Lazio ellen örömömben sírtam,tegnap pedig a legnagyobb szomorúságomban,bánatomban...

Végül még kedvencemről írnék..Ugye Ranieri vezetésével,alig kap lehetőséget,holott szerintem az egyik legjobb védő a világon,bár lehet ez már elfogultság..
És őt tartják a legesélyesebbnek arra akit eladnak...
Tegnap IS és már rengetegszer kiderült,hogy igazi romanista,meghal a csapatért,és lehet eladják..Nagyon nagy hiba lenne,nem is tudom akkor is micsinálok..De egyszerűen nem adhatják el..
Nagyon rossz volt úgy látni..és még a többieket is akiken látszott a csalódottság és "meglepettség"...

Zárom soraimat..
Ma nem tippmixelek amúgy,de figyelgetem a blogot..
Sok sikert azoknak,akik megpróbálkoznak a mai nappal is..
Narancssárga Magyarország! "ITT AZ IDŐ!" ...hírdette magát (most már) kormánypártunk!Javaslom mi se tétlenkedjünk, elő a jó, nyerő tippekkel!;)Sikeres hetet és sok nyereményt mindenkinek!Hajrá ToppTipp Team!..
Philippe 2010.04.17 00:26:26
@bela7719: Okés,rendben :) Menj csak és jó éjt Neked is!
Drukkolásodat köszönöm :D Remélem megéri majd fent maradnom :)
Akkor majd beszélünk! :) Csáó!
Philippe 2010.04.18 16:25:18
Sziasztok!

Ma nem játszottam,a tegnapi két bukó után,elment a mai naptól a kedvem :) De persze ez nem baj..Majd hétfőn..

@jövölátó: Szia!
Semmi gond :) Senkisem gondolta,hogy atom biztosak és amúgy is max magamat okolhatom,hisz én játszottam meg őket,és amúgy is megtetszettek,ahogy leírtad a meccseket.. :) Szóval semmi gond,legközelebb nyerőket kapok majd Tőled :D :)

Na én most megyek is,mert indulunk lassan,a pubba a derbyre :)
Este érkezem,remélem nagyon boldogan :)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA ROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Philippe 2010.02.04 13:06:53
@Daneeee04: Szia.Már 3nap múlva játszanak bajnokit,a Fiorentina ellen...
Philippe 2010.02.04 13:18:32
@Daneeee04: Szia!Nem is azt mondtam,hogy kikap a Roma :D csak annyit írtam,hogy már 3 nap múlva bajnokit játszanak.Amúgy nem teljesen a "kissebbek" fognak beállni,mert Totti már tudja vállalni a játékot,de ha nem kezd,akkor csak az edző miatt nem kezd és valószínűleg már Vucinic is ott lesz a kezdőben.Pizzaro meg több mint valószínű,hogy pihenni fog és helyette Brighi kezd majd.Amint lesz hivatalos kezdő,akkor beírom,ha érdekel valakit.
Philippe 2010.02.04 13:25:04
@Daneeee04: Rendben,majd beírom,amint meglesz.Amúgy reméljük,hogy nyerni fognak... :)
____________________________________________________________"Tapasztalataim szerint amit a legtöbb ember szerencsének hív, az valójában nem más, mint a tehetség kombinálása a kedvező alkalom felismerésének képességével."    …..
Philippe 2010.01.08 16:05:57
@Zolika85: Nyugi! :) Seneca nem bántani akart azzal,láttam kicsit másképp vetted :)
Amúgy meccseid szerintem teljesen jók,úgyértem..hogy én is ugyanígy tenném,ha ezekre raknék csak! :) Szóval,nagyon sok sikert hozzájuk! :)

@Seneca61: Hokikban ugye nagyon nemtudok mit mondani,amihez szólnék,az csak szerintem a West Brom meccs,szerintem győzni fognak :) Sem okom,sem indokom,sem infóm nincs rá..csak ezt érzem valahogy nagyon.
Amúgy neked is sok sikert hozzájuk! :)

Ma ezeket rakom:
Ingolstadt,Pardubice,Düsseldorf,Buffalo

Külön szelvényre pedig (nekem elég nagy összeggel) két meccset ezek közül.

Este jelentkezem!
Sziasztok!
Sok sikert,sok pénzt! :)
Philippe 2010.01.08 23:58:22
Sziasztok!

Elősször is gratuláloknak azoknak akik ma (is) nyertek! :)

Sajnos nemtudtam ma tippmixelni,mert egész nap,még annyi időm sem volt,hogy gyors megtegyem tippjeimet,amikor meg már lett volna időm,akkor már zárva voltak a lottózók..és persze milyen az élet,ami négy meccset raktam volna,abból 3 már be is jött,és még az esti NHL meccset kéne csak várnom..és láthattátok,hogy be is írtam,szóval még nem is kitaláció.Nah mind1,ilyen az én szerencsém...Remélem majd a holnapi nem sikerrel járok..amúgy is nagyon "rákészülök" a hétvégére.. :D majd láthatjátok szelvényeimből..
Akkor hát be is írom őket.:.

Szombat:

1.

181 1 Sevilla - R. Santander 1.49 / 3.55 / 6.20...H...

185 1 Villarreal - Almería 1.46 / 3.65 / 6.45...H...

192 3 Rio Ave - Benfica 4.90 / 3.30 / 1.59...V...

*1500al...*

2.

118 3 Manresa - Real Madrid 3.25 / 15.00 / 1.31...V...

168 3 Levadiakosz - PAOK 3.90 / 3.25 / 1.75...V...

171 1 Roma - Chievo 1.52 / 3.45 / 6.00...H...

*1500al...*

Szombati,vasárnapi és szombat-vasárnapi vegyesek.:.

1.

131 1 Wigan - Aston Villa 2.75 / 3.15 / 2.31...V...

178 1 Valladolid - Atl. Madrid 2.56 / 3.10 / 2.51...V...

227 1 Udinese - Lazio 2.20 / 2.95 / 3.15...V...

231 1 Juventus - Milan 2.40 / 2.90 / 2.85...V...

*200al...*

2.

(egy nagyon durva szelvény,hátha../..álmodozni még lehet..)

152 3 Seclin - Boulogne 10.50 / 5.00 / 1.19...H...

176 1 Internazionale - Siena 1. félidő eredménye 1.40 / 3.00 / 7.70...V...

249 1 Real Madrid - Mallorca 1. félidő eredménye 1.59 / 2.58 / 6.30...V...

*200al...*

3.

237 3 *(0-1) Porto - Leiria 1.68 / 3.70 / 3.20...H...

238 1 Xerez - Valencia 5.85 / 3.40 / 1.54...V...

252 1 *(1-0) Tenerife - Barcelona 2.55 / 3.55 / 2.00...V...

*1000el...*

Pluszban lesz még egy ilyen szelvényem.:.

118 3 Manresa - Real Madrid 3.25 / 15.00 / 1.31...V...

158 3 Bordeaux - Rodez Aveyron 1.20 / 5.40 / 11.00...H...

193 3 Caja Laboral - Unicaja Malaga 1.27 / 15.00 / 3.55...H...

236 3 Porto - Leiria 1.25 / 4.45 / 8.95...H...

251 1 Tenerife - Barcelona 7.25 / 3.95 / 1.39...V...

*5000el...*

Ennyi..és így minden pénzemet felraktam ami így nyereményekből meg néha kis pénzekből félrerakott pénzem volt.
Ha ezek közül nem jön semmi..akkor abbahagyom a tippmixezést.

Véleményeket várok természetesen.
Holnap nemtudok szerintem géphez jönni,max 1szer..kb 14-15körül..Akkor ha tudok majd írok.De vasárnap már napközben vagy legkésőbb kora este jelentkezem.
Holnap reggel pedig szóbeli vizsgázom,Angolból és Biológiából,szóval már megyek is aludni.
Mindenkinek nagyon sok szerencsét és nagy nyereményeket kíávnok! :) :)
Sziasztok!
Philippe 2010.01.09 00:00:18
Kedves Barátaim!Minden Kedves tagunknak Sikerekben, jó tippekben, nyereményben, gazdag Boldog Új Évet Kívánok!Este van és üvölt a zene, testünk mozog, a sok pohár tele, nem kell ma dolgozni, mégsem pihenek, az újévi bulik már csak ilyenek...    ... és az év végén,…..
Philippe 2010.01.03 11:49:04
Philippe 2010.01.03 12:16:30
@aaarpi: Hát igen nekem tetszik nagyon,szeretem :) Nézem is mindig :) Nagy New Orleans Saint drukker vagyok már 3.éve :D Amióta nézem és figyelem az NFL-t :)

Az Atlanta győzelme "tuti"..
A Baltimorenak is hoznia kell ezt a meccset..bár kicsit "félek" tőle,de vendég siker kell,hogy szülessen...
Legjobban pedig a Jets meccstől félek..most mégjobban utánnanéztem,és nem tartom a legjobb 1esnek a meccset,sőtt..csak úgy mint a Baltimore meccsén itt is lehet szinte bármi..mint persze az összes meccsen az NFL-ben,de szóval ez a két meccs szerintem a "legnehezebb"..persze attól lehet sima egyes ez is..
Philippe 2010.01.03 12:34:43
@aaarpi: Rendben,és hát nincsmit,remélem egy keveset segítettem :)
Eljött az év utolsó előtti teljes hete, remélem sok szerencsével...-A hét eleje, Angol Premier Liga(Kedd-Szerda); Szerdán: Európa Liga, Francia 1.-A hétvége: Csütörtök Európa Liga; Péntek: Francia2; Holland2; szombaton-vasárnap bajnokságok hada! / labdarúgás, persze biztosan lesz…..
Philippe 2009.12.20 11:45:37
@aaarpi: Ismét nincsmit :D Örülök,hogy hasznosnak találtad :)
A szelód pedig..: Tökéletes! :D Ennek így jönnie kell :) :) Az első szelóm szinte ugyanaz lesz mint a tiéd,szal.télleg duplán szurkolunk majd :D
Látom,sajnos közben lezárták a Psv meccset,a Heerenveen meccset is :/ Na hát ez van.. :/

Nekem ez a két végleges szelóm mára:

1.

211 1 Hearts - Celtic 5.25 / 3.40 / 1.60...V...

227 1 Roma - Parma 1.70 / 3.10 / 5.00...H...

238 3 Nacional Madeira - Académica 1.80 / 3.30 / 3.95...H...

252 1 Monaco - Lyon 3.35 / 3.00 / 2.10...V...

(ezt egy ezressel rakom)

2.

201 3 Aszterasz Tripolisz - AEK Athén 2.50 / 2.85 / 2.75...V...

223 1 *(1-0) West Ham - Chelsea 2.75 / 3.75 / 2.08...V...

248 1 Tenerife - Atl. Madrid 2.85 / 3.20 / 2.25...V...

253 3 Charleroi - Standard Liege 3.20 / 3.25 / 2.03...V...

(ez pedig kombiba megy..)

Hát nekem ennyi lenne mára.Később jelentkezem,mindenkinek nagyon sok sikert,nagy nyereményeket,sok pénzt kívánok!
Sziasztok!
Philippe 2009.12.20 14:10:50
Na megjöttem,mivel a Belga meccset közben elhalasztották,amit a lottózóban tudtam meg,így valamit néznem kellett helyette,és a Bielefeld győzelmét választottam,de így már akkor kivettem inkább az AEK meccset és ez lett a végleges:

Oberhausen-Bielefeld..V..
*(1-0)West Ham-Chelsea..V..
Valladolid-Sp.Gijón..V..
Tenerife-Atl.Madrid..V..
-ez kombiba ment-

A másik szelvényem az maradt amit beírtam..
Celtic,Roma,Nacional,Lyon győzelem.Egy ezressel.
Szóval Árpi ezzel ma ketten nyerünk! :D

@stafi: Szia!
A "D-s" szelódról ugye az Anderlecht meccset már el halasztották,de amúgy szerintem a Roma győzni fog és én Valencia győzelmet várok,bár ott lehet "bármi"...
A Genoát ugye elhalasztották(azt is),de szerintem a többi mind jó lehet,bár a Newcastle meccset nagyon sokan H-ra mondják,de szerintem nem ennyire egyértelmű :)

@bela7719: Uccsó szelód nagyon jó,ha valamelyik csapat "megviccelhet" téged,az szerintem max.csak a Köln lehet,de bízzunk benne,hogy nem lesznek ma vicces kedvünkben :D vagy ha lesznek is,akkor az ellenfelet vicceljék meg :D
2000es szelódnak pedig jönnie kell :)
Nagyon sok sikert neked is és mindenkinek!!
Philippe 2009.12.20 14:12:14
@Seneca61: Merre vagy vajon?!? :D :D :) :)
Sikerekben és jó tippekben gazdaghetet kívánok minden TopTipp tagnak!Hajrá...! ;)..
Philippe 2009.12.13 19:34:05
@aaarpi: Ígyvan...No comment...
Ilyen napot..ilyen eredményeket...ááhh...
Raktam a Stuttgart,Fiorentina,Depor,Sevilla győzelmeket,abból 3bukó is már...ennyi erről...
Miért nem raktam a Lille,Mallorca,Getafe meccseket,és pl még a Roma meccset X-be vagy V-be,ez csak azért idegesít,mert leírtam a jó tippeket,amik nagyon jó oddsok voltak,és erre ilyen "köcsög egyértelmű" meccseken,pedig elmegy...Nah jó befejeztem,ez van.
Majd holnap....
Táblát ne keressetek!Ú j r a i n d u l t u n k . . .  Akkor csak előre, barátaim!!!-Új igazolások (ne mennyiségre, inkább minőségre válasszunk/válasszatok, tudom ez a jelző kemény személyre, de..., szóval olyan személyek kellenének akik teljes értékű TopTipp tagok…..
Philippe 2009.12.05 23:17:29
@aaarpi: Értem :/ akkor senkinek sem jó most :/
Roma győzelemnek örülnék :D és örülök,hogy te is így látod...hát már nagyon pörgök a meccs miatt :D szóval remélem ez lesz a legtutibb tipp :D
Amúgy mind a 3al..egyet értek :) Pár hete még amikor reménykedni lehetett a Herthában..akkor..azt mondtam volna most,hogy necces az ilyen meccs,mert majd pont a "Sálke" ellen fognak feltámadni..de mivel ilyen már csak a mesékben létezik a Hertha számára..így itt a mese vége :D mielőtt még elkezdődne :) Szóval..mind 3tipped jó lesz szerintem :) Sőtt..különösen remélem is...!!! :) :D

Még amúgy egy 15percet még csak ráhúzok,annyit tudok még maradni :) Várom addig a holnapi tippeket,ha átnézted,végeztél velük,stb.. :D
Philippe 2009.12.05 23:52:36
@aaarpi: Grenoble meccsen én is nagyon gondolkoztam a D-be,de inkább kihagyom ezt a meccset :) de ha bejön bánni fogom... :D
De remélem te sikerrel jársz vele :)

A görög tipped,nagyon tetszik..ezt rakom egy szelvényre :) meg is győztél.. :D

A Mallorcával kapcs.igazad/igazatok van :) de szerintem most még ha vereség nem is lesz,de inkább egy X :) szerintem(is..) :)

Én ezeket néztem ki végül:

214 3 Heracles - Heerenveen 2.34 / 3.15 / 2.70...V...
(a hazaiak eléggé "összevissza" csapat..csak két döntetlenjük van a többi győzelem vagy vereség 7-6-os elosztásban...Na de ha ők összevissza csapat,akkor a Hereenveen... :D ők amúgy eléggé katonásan menetelnek a bajnokságban..két vereség-két győzelem-egy vereség-egy győzelem,stb... :D és egy db. döntetlenjük van...a két csapat legutóbbi két meccse döntetlen lett,nekem valamiért furcsa,hogy most is egymással X-elnek le..De nagyon bízom ebben a tippemben,amolyan megérzés is..hogy Vendég siker fog születni..)

223 1 Fulham - Sunderland 2.18 / 3.20 / 2.95...D...
(ezen a meccsen annyira V-t "szeretnék" :D de azt hiszem ez döntetlen lesz,egy mostanában "elég jó" Sunderland,egy mostanában katonásan menetelő Fulham ellen...hát nemtudom..ez a meccs nagyon lehet 3esélyes is...de a tippem D...)

232 1 Palermo - Cagliari 2.15 / 2.95 / 3.25...V...
(nagyon jó formában vannak a vendégek,a Palermo már annál kevésbé...nehéz a Palermo vendégeként győzni,de szerintem ez most menni fog a Cagliarinak...nagyon jók most :) vendég siker...)

és még úgy indoklás nélkül pár meccs...meggondolandók szerintem...
szóval.:
-Sp.Gijón,Getafe,Boulogne,Napoli,Genoa győzelmek...

Az összes meccset amit leírtam,azok közül fogok rakni 2-3szelvényt..és az egyikrem "természetesen" megy a Roma is...

Sajnos most mennem kell már...Holnap nemtudom gépközelbe tudok-e kerülni/jutni.Neharagudjatok...
De legkésőbb hétfőn már leszek... :)
Jóéjt Árpi!Csáó! :)
Sziasztok!
Sok sikert mindenkinek! :)
Philippe 2009.12.05 23:53:19