Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haccp (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
haccp (törölt) 2009.07.31 20:55:43
Ebben a webkettes, közösségi internetes, mindent-az-interneten csinálunk, bullshit özönű világban hajlamasok vagyunk azt gondolni, lassan elérjük azt az állapotot, hogy néhány megabit adatfolyammal és egy soha-ki-nem-merülő akkumulátorral minden üzleti ügy megoldható.(De jó kis…..
(Apró pici vélemény a Média Hungary kapcsán.)1. Bepiszkítja a kezemet.2. A tegnapi hírek vannak benne.3. Nem frissül.4. Ami alá van húzva, az nem kattintható.5. Kényelmetlen pakolgatni, nem fér a mobil mellé.6. Nem mozognak a képek.7. Nem tudom kommentezni és a kommenteket…..
Idióta kacatok Über zseblámpa 2009.05.30 09:45:00
Na ez már töfi, számos fény és lehetőség, vízálló és ütésálló kivitel, ilyet fogok kérni valami ünnepre magamnak, mert nagyon tetszik. A feje forgatható, 125 dollár, ami szerintem nem sok érte. Popular ..
Szombat reggel átadják a bicikliseknek az Újpesti vasúti híd kerékpárútját, a gyalogosok is elkezdhetik használni a járdát, de jövő hét szerdáig csak reggel 6 és este 9 között engednek fel a hídra, közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Szintén szombattól lehet…..
Bár egy időben úgy nézett ki, hogy veszélybe kerül a BKV használtcsuklósbusz-vásárlási akciója, a cég mai közleményéből az derül ki, hogy az üzlet megvalósulhat. A 30 használt, maximum 10 éves csuklósra kiírt közbeszerzési tendert a belga minőségi buszgyártó…..
haccp (törölt) 2009.05.30 06:28:32
@rotler:

Annak idején Pécsre is tervezték, hogy visszaállítják a villamos közlekedést. Szokás szerint ebből sem lett semmi, mint szinte az összes pécsi projektből. Pécsen az a rossz, hogy ahhoz, hogy egyik feléből eljuss a másikba 3x kell átszállnod egy másik buszra, pedig nem olyan nagy város. Én inkább gyalog járok melózni, mert így csak 30perc séta, busszal viszont 50 percig tartana.

Eladó lakás Pécs legszebb részén! elado-lakas.internode.hu/