Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pointaccess

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
pointaccess 2009.08.19 20:40:06
@Kivlov: Az ott a Sport1 tesvér !!!
Debrecen sofia ???


(én se találom)
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
pointaccess 2009.06.10 13:16:14
@Rhythmeen: bizony.
Szánalmas, felelőtleh hülyék vagytok.
Így lesz az ávósból újra nyilas.
Mindegy, igaz-e, csak mondják meg eccerűen...!
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
 Lehet, hogy kezdünk betegek lenni, de amikor kedves kommentelőnk, Szpal felhívta a figyelmünket az alábbi programra, összepakoltuk a maradék zoknikat, bezártuk a pavilont, és átugrottunk a Bérkocsis utcába: Az MSZP Józsefvárosi Szervezetének hírlevele Kedves Barátaink!…..