Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magica

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilvi rutinos Homár-olvasóként már összeesküvést sejt abban, hogy a Neckermann és a Questor után az Unitravel is árat emel utazás előtt. A levél alapján körvonalazódik, hogy az iparszintű árfolyamkompenzáció a januárban beárazott katalógusok alapján történik, akkor ugyanis…..
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..
magica 2009.05.27 21:49:02
@pórul járt utas: én csatlakozom, mi is hasonlóan jártunk, több levelezésen, telefonon vagyok túl, ők hivatkoznak a saját verziójukhoz, nekem pedig már el is ment a kedvem az általuk szervezett nyaralástól.Sokadszor megyünk velük, általában januárban foglalom, soha erre még példa nem volt. Mostmár csak abban reménykedem, hogy elvisznek, hazahoznak, addig nem mennek csődbe... nem kevés pénzünk úszna el.Ha így haladnak, a nyarat nem élik túl:-(
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
Igazi 2009-es hangulatú trükköt dobott be az ismert utazási iroda: megpróbálják májusban elhitetni a legbutább utasokkal, hogy azért emeltek árat, mert február óta sokat romlott a forint. De ezt csak a legbutábbak hiszik el, mivel az összes többi tudja, hogy a februári mélypont…..