Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autónéző

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
autónéző 2009.05.21 13:45:41
@gyugyó: De hát nem a nagyit vitte. Írtam a beküldésben, hogy láttam, amikor megérkezett, egyedül volt. Egyedül is ment el. És azt is írtam, hogy ha ő tényleg mozgássérült, csak aznap éppen jó formában volt, akkor bocsánat, nem volt jogos az észrevételem. De ettől még nem kellett volna ennyire agresszívnak lennie, még akkor sem, ha zaklatásnak vette a fényképezést. Az már más kérdés, hogy kb. öt méterrel kellett volna többet gyalogolnia, ha szemben parkol, mert volt elég hely kedd reggel.
autónéző 2009.05.21 23:20:35
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Te normális vagy? Milyen világban élsz te? Mi kárt, fájdalmat vagy sérülést okoztam neki azzal, hogy lefényképeztem, amint éppen bunkó? Nem talán onnan lenne logikus kiindulni, hogy nem kellene beállni a mozgássérülteknek fenntartott helyre csak azért, mert ügyesen szereztél egy erre feljogosító cédulát? És ha már lebuktál a bunkóságoddal, akkor talán nem fenyegetni kellene a másikat. Az önkéntes rendőrködés az lett volna, ha kihívom a rendőröket. Értelme nulla, ezt józan ember belátja. Egy korábbi felvetésre: nehogy már az lett volna a jó lépés, hogy megvárom, amíg előkerül ki tudja mikor, és elmondom neki, hogy ez nem volt szép dolog. Felfogja az ilyen ember szerinted? Ez már reménytelen. Ezt a posztot sem fogja fel nyilván, de hátha elgondolkodik, hogy nem mindig kellene trükközni, a rohadt életbe.
Szerinted az a normális, hogy ha valami trágya viselkedést vagy dolgot látsz, azt hagyod annyiban? Én is ezt teszem egy csomó alkalommal sajnos, de időnként meg szóváteszem. Szituációtól függ. Itt most éppen ezt választottam. Nem voltam agresszív, nem voltam goromba. Hogy nem esett neki jól, azt sajnálom - nem kell trágyaságot csinálni, és mindjárt nem fényképeznek le mozgássérült parkolóban. Szerinted az oké, hogy a faszi ezt csinálta? Mert hát senkinek sem ártott vele, ugye? De az ilyen beállítottságú ember ennél durvábbakat is megcsinál. Ha esetleg ez véletlenül egyszer pont a te érdekeid ellen történne, akkor bezzeg szólnál? Mert az már a te károd. Gratulálok, önzőkém. Nem érted, hogy nem csak akkor trágyaság a trágyaság, ha személyesen a te érdekeidet sérti? Mindig hagyjunk mindent annyiban, mert az intézkedés a rendőrség dolga? Persze, bankrablóra én is rendőrt hívnék, de egy ilyen esetben? Helyes, menjünk el egymás mellett, mert nem a mi dolgunk. Én egyszer láttam egy jelenetet, amint valaki a pirosnál kidobott az ablakon egy összegyűrt cigarettásdobozt. Egy nő a járdáról odaszaladt, és a lehúzott ablakon visszaadta, és azt mondta, jajj, nézzen ide, ezt véletlenül kiejtette, tessék, itt van. Most akkor ő volt a bunkó, mert semmi keresnivalója az autók között? Hadd szemeteljen mindenki, nem a mi dolgunk? Akkor kié, te szerencsétlen? Te se szeretnéd azt a világot, amiben mindenki olyan sötét lenne, mint te, mert te is szívnál.