Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opossum

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest…..
opossum 2009.05.21 14:21:03
@irma, a konyhásnő: hja, fejétől bűzlik a csikóhal... A két tulajcsávó már akkor sem volt korrekt, amikor még csak a szomszédos zőccségüzlet volt a tulajdonukban. Én leginkább a féldebil alkalmazottaktól voltam kibukva, akik hol a pénztárban ültek, hol a narancssárgára aszalódott trappista sajtot sikálták, de se köszönni, sem megköszönni nem igazán tudtak (gondolom, ezek azok a munkaerők, akik nagyjából fél-egy évig kihúzzák emellett a két kis p*cs mellett...)

Völkám tu Hángöri!
opossum 2009.05.21 17:39:43
@Bit Rot: Hát igen, blavatskynak van igaza, a fogyasztóvédelem, stb. szart sem ér, annak csak ráadásnak kellene lennie a közvélemény büntije után, a környéken lakóknak kellene inkább messziről elkerülnie ezt a boltnak nevezett disznóólat (de a többi is kb. így müxik, sajnos). Egyszerűen valahogy megszoktuk, hogy az üzletekben a hiperszart adják el nekünk kegyetlen drágáér', pofa nélkül. Az ember meg csodálkozik, amikor Londonban/Rómában, stb. jó pösti módra kuksizza a lejárati időt a leértékelt termékeken, és mindegyikről kiderül, hogy még két hétig fogyasztható, semmi baja, egyszerűen csak el szeretnék adni még jóval a lejárati idő előtt (mivel rá se köpnének a vásárlók, ha lejárati idő napján akarnák elpasszolni leértékelve, és rájuk rohadna). Ha az első pár negatív tapasztalat után elkerülnénk a hasonló kaliberű üzleteket, mint ez a reál, nem nagyon maradna vásárlójuk, és lehet, hogy észbe kapnának. (De akkor hol vásárolhatnánk mi, pestiparasztok? :))
opossum 2009.05.21 17:50:20
@Circus: szerintem ez a mozgalom már elindult :)