Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-taz-

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asdf-nek gyanúsan kicsinek tűnt a csomagolásához képest az új kókuszos Sport szelet, aztán kiderült, hogy tényleg: A minap az egyik boltban láttam limitált kiadású kókuszos Sport szeletet. Próbáljuk ki, mondtam, és vettem egyet. A csomagolása valahogy furcsa volt, túl nagyra…..
Érthetetlen anomália ütötte fel a fejét a Vaterán, amit képtelenek civilizált emberek módjára megoldani. Sok felhasználó panaszkodott, hogy az azonosítójuk végére került egy "_a". Azaz értesítés nélkül megváltoztatták a nevüket, amivel gyakorlatilag kitörölték összes…..
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
A Tesco régóta várt szolgáltatását még mindig nem sikerült személyesen megtapasztalni, de szerencsére mások próbálkoznak. B-t nem zavarta a 4 napos szállítás, így ki is nézett pár akciós cuccot. Csak átvétel után eszmélt rá, hogy baj van, mert az összeg nagyjából…..
Fantasztikus pályát futott be a Critical Mass Magyarországon, köszönhetően a két főszervezőnek, sok száz aktivistának és több tízezer kerékpárosnak, az ő munkájuk látható az alábbi válogatásban, melyet az utolsó Critical Mass kapcsán készítettem. A fotókra és a címükre…..
-taz- 2013.04.21 14:14:06
Bölcs Lázadó-nak, !!! Üdv, Bölcs akkor maradtál volna, ha nem szólsz ilyen marhaságot. Én Budapesten születtem mégis van kerékpárom. Mért kell Budapest -Vidék ellentétet gerjeszteni, amikor egy ilyen rendezvénynek semmi köze sincs ilyesfajta megnyilvánuláshoz! Elmondom neked, hogy Budapesten majdnem több vidéki él, mint aki itt született. Nálunk egy hosszúhétvégén kiürül a ház, mert a vidéki albérlők mind eltűnnek, hogy újjúlt erővel tudjanak bulizni egész héten hajnalig, hogy büszke Pestieknek az álmatlanságtól csak a buszig legyen kedve eltántorogni.. A büszke Pestieknek csak három napjuk marad egy héten amikor kényelmesen tömeg közlekedhetnek KEDD, SZERDA és SZOMBAT,/kifejtem alább/ - A többi nap tele van a busz puttonyos vidékivel akiktől meg sem lehet mozdulni, mert otthon azzal engedte el anyukájuk, hogy nehogy levegye a k*rva táskát a hátáról, mert a büszke Pestiek majd ellopják, beljebb nem mennek az ajtóból rácsavarodnak a kapaszkodóra nehogy fennmaradjanak.. Én büszke Pesti létemre 35 év alatt egyszer sem maradtam fenn, mindig le tudtam szállni ott ahol akarok. Ez nem VIDÉK!!! - itt nem megy két órát a busz két megálló között, ha fenn is maradnál a következő megálló max 5 percre van gyalog! - Valahogy még nem láttam soha, hogy a vidékiek hátizsákkal kerekeztek volna haza és vissza...
Térjünk vissza a bizonyos három napra - saját megfigyelésem alapján sajnos nekünk csak ez a három nap maradt kulturáltan közlekedni ugyanis : Vasárnap délután elindulnak vissza Pestre a vidékiek, de sok iskolás csak hétfőn jön, mert aznap még nem volt órája vizsgája stb.. Kedd -Szerda élhetőbb a közlekedés , aztán valaki már pénteken nem megy suliba így csütörtök délután ismét tele az összes busz puttonyos kollégákkal, pénteket már meg sem említem mert akkor jobb, ha lesétálok egy két megállót aztán szombat ismét nyugi. Nem értem, mért csesztetik folyton a vidékiek a Budapesten élőket ez valami kisebbségi komplexus lehet szerintem.. Kicsit olyan érzése van ilyenkor az embernek, hogy odaköpnek ahonnan a kenyeret viszik... de hagyjuk is, mert csak felhúzom magam, nekem semmi bajom a vidékiekkel jöjjenek csak éljünk együtt békében. Visszatérve a kerékpáros léthez Bölcs Lázadótól kérdezném, hogy a vidékieknek köszönhetjük azt a sok jó kerékpárutat amit a házak előtti parkolóhelyekből kanyarítottak? Akkor köszönjük, hogy nem tudunk a ház elé parkolni, csak olyan helyre, ahol fizetni kell érte és nem látom és hallom ha viszik- köszi !! Én járok gyalog- kerékpárral - autóval és azt látom, hogy rengeteg olyan helyen szűnt meg a parkolási lehetőség a kerékpárút miatt, ahol kb4-5 m széles járda van és abból ki lehetett volna alakítani, ugyanis nem látom a hömpölygő tömegeket sem gyalogosokat sem kerékpárosokat. Azt látom, hogy van szép kerékpársáv ahol óránkét elteker valaki /pl :én is :-)/.Örülök neki, hogy ZÖLD meg minden, de nem ettől lesz élhetőbb a város, aki akart az régen is tekert. Én is tekerek rendesen, de egy ilyen rendezvényen sem voltam , valahogy nem villanyoz fel, hogy másnak bosszúságot okozzak a fél város lezárásával.
Üdv mindenkinek egy Gyalogos-Kerékpáros-Autós átlagos Pesti!
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
-taz- 2013.04.18 10:31:16
Aki evett már német szürkeimport junkfoodot, például Nutellát, az tudja, hogy színre, állagra és ízre is teljesen más, mint a magyar. Zoli azonban a Krafttól vásárol, így ő a Milka csokin akadt fenn. A gyártó állítólag azt írta neki, hogy minden csoki egy gyárban…..
Naiv ügyfél azon akadt ki, hogy a próbafülkék 22:00 után nem üzemelnek, és ezt sehova nem írják ki a Tescóban. Ennél kábé az összes zárva tartó részleg fájdalmasabb, a mobiltelefonos kuckótól a sajtpulton át az alkoholkimérésig, legfőképp. A Tesco éjjel-nappali nyitva…..
Laci tumblren lőtte ezt az egészen bizarr történetet. Hogyan büntethet a VII. kerületi parkolótársaság Újpest külterületén? Kollégám egy eldugott kis újpesti utcában lakik, és reggelre rajta volt a kocsiján egy büntetéses mikuláscsomagot, miszerint nem megfelelő irányban…..
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
-taz- 2011.06.09 19:59:51
@nyuszi7: mért vagy ennyire az autósok ellen ? irigység ? a buszsáv ahol Te jársz a viszonylatodon üres ,miattunk nem késel el a busz meg nem fog gyorsabban menni akkor sem ha nem lesz pesten egyautó sem nekem 14e ft a benzinköltségem ahoyg írtam és 25 perc alatt érek be dolgozni, és hazafelé viszek pár kollégát is, a BKV bérlet 10eft és egy óra az út...
Mi a bajod az autósokkal?
-taz- 2011.06.09 20:24:44
@kerecsen2010:

Ha példáula a Dunát veszzük választóvonalnak és a hidakat mint szűk keresztmetszett, akkor kaphatnának támogatást a cégek azon munkavállalóik után akik azonos "oldalról" tehát nem keresztül vágva Budapeset közelítenek a munkahelyük felé. Szerintem kb20-30 %-a az emberekenk hasonló munkakörben és fiizetésért melózik Budapesten, de lehet még nagyobb is ez az arány.
-taz- 2011.06.09 19:27:44
@-taz-: Hát magamnak válaszook :-)

Ami a legviccesebb/ inkább felháborító!!/, hogy a 272-es busz a Budaörsi benzinkútig BKV bérlettel igénybe vehető a Budaörsi vasútállomás ami a páya másik oldalán van és kb 1km-el közelebb Pesthez már nem számít Közig határon belülinek, így fizetni kell pluszban!
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
-taz- 2011.05.27 13:52:55
@Koós Miklós:

Ezt nem nevezném stabilnak :

tildy:) 2011.05.27. 13:18:43
@Dühöngő bika: en viszont talaltam arfolyamot, a 90es evek kozepen :
Hivatalos MNB deviza-középárfolyamok
1993.05.07 - 1993.05.18 CHF 59,80
1994.05.07 - 1994.05.18 CHF 72,94
1995.05.07 - 1995.05.17 CHF 104,37
1996.05.07 - 1996.05.16 CHF 121,09
1997.05.07 - 1997.05.16 CHF 126,58
1998.05.07 - 1998.05.18 CHF 141,95

arfolyam.iridium.hu/kereses.php?f_direction=1&f_year=1998&f_month=5&f_day=7&f_count=8
    Szabó Zsófi lett az év álomnője. Hurrá! Meg is köszöni mindenkinek, de annak már kevésbé örül, hogy nincs pasija. Az xnews.hu-nak elmondta, vagyis inkább hosszas unszolás után el bólogatta, hogy már több, mint két hónapja nem feküdt le pasival. Azt viszont…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..