Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Schumacherék feje fölött a Spanyol GP-n már nem lesz nyílás, mellette két oldalt viszont igen.Az airbox effajta kettéválasztásával és áthelyezésével csökken a kocsi légellenállása, ez a leglátványosabb újítás a jelentősen módosított W01-es gépen. Megnövelték továbbá a…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
A Szetey államtitkár gerjesztette divathullámot meglepetésünkre máris meglovagolta egy internetszolgáltató, és előállt egy virtigli melegreklámmal. A kép háttérsztorija az, hogy a háttérben, kissé defókuszálva látható Győzike-hasonmásnak nem állt föl, mert minden…..