Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorinc

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten Amerikában voltam, esténként a hotelszobában néha bekapcsoltam a tévét, így elkaptam pár játékhirdetést. Érdekes látni, hogy náluk mennyire tele vannak a tévéreklámok játékokkal. A Microsoft például még mindig a Kinectet nyomja, szinte csak kinectes (és kazuár)…..
lorinc 2011.12.15 01:50:34
@anarch: kicsit végletesen fogod meg a dolgot. Hazamégy, betolod a játékot a PS3-ba, hagyod, hogy magával ragadjon, kikapcsolsz. Arra az egy órára nem vagy kíváncsi senkire, csak lősz, mászol, fejtörőt oldasz meg, és hagyod, hogy magába szippantson a hangulat.
Miért kellene az emberi kapcsolatokat a videojátékokon keresztül megélni, mint modder vagy profi SC bajnok? Ha beszippant egy játék, mit árul el az arról, hogy hány barátod van, fegyelmezetten védekezel-e a szerdai focin, vagy hogy ragadnak-e rád a csajok az esti buliban?
IDDQD Ha harc, hát legyen harc 2011.08.18 10:00:16
Megvolt a sztori, amikor a Bethesda beperelte a Minecraftot készítő Notch-ot, annak új játéka, a Scrolls miatt (mondván, az túlságosan hasonlít az Elder Scroll sorozat címére, és tisztességtelen piaci magatartás, vásárlók átverése, monnyon le). Naná, hogy megvolt, megírta…..
lorinc 2011.08.18 16:47:03
@Archenemy: igazad is lenne, ha nem a Bethesda kezdte volna az egészet. Mivel Notch valószínűleg nem tud megfizetni annyi dzsogászt, mint a B., az egyetlen lehetősége, ha a nyilvánosság előtt szorítja sarokba őket.
És ha itt szétnézünk, 10 emberre jut egy, aki ripacsnak tartja, a maradék 9 pedig legkisebb parasztlegénynek, aki bátran kiáll a hétfejű multisárkány ellen.
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Beesteledett, vihar készülődik, a mezőny a tengerparton termeli be a vacsorára főzött paprikáskrumpli maradékát. B és G Tibiékkel (a Ladás csapat, ezer köszönet nekik!) éppen valami szimmeringet cserélnek a vezérműtengelyen, mert nagyon fogy a motorolaj a Pajeroból. B ezt…..
lorinc 2010.08.27 16:13:22
@bulldog69: Barnabás volt a szerencsés.
http://picasaweb.google.com/plorinc/KaukazusTuraI ..
Rossz hír, Nóri, mert a fiúk  ma is engedtek posztot írni, így ma is lesz informatika. ;) /B szerint KN egyébként passz, hogy ez mit jelent/Az itiner azzal kezdte a mai napra szóló jótanácsokat, hogy a távolság ellenére egy a tegnapinál sokkal lazább nap következik.…..
 Reggel 7 óra egy albániai kemping éttermének teraszán, egy nagyon szép hegyi tó partján. Szabolcsék hajnalban pont a sátram mellett kezdtek el futómûvet szerelni, úgyhogy lesz idõm megírni a ma reggeli posztot. Az elsõ napi nulla pont után vasárnap már 4-5, tegnap meg…..
A pénz nem boldogít, a pénzen nem lehet boldogságot venni. Ezek szuper közhelyek, csak éppen nehéz velük mit kezdeni. Mert mi a boldogság? Harmónia? Szabadság? Öröm? És mennyi a sok pénz? 10 millió forint? 100 millió? 10 milliárd? De szerencsére vannak szociológusok a világon,…..
Aki azt mondja, hogy Michael Vick nem istenadta tehetség, annak minden bizonnyal fogalma sincs a futballról. Michael Vick olyan adottságokkal rendelkezik, amelyek csak nagyon keveseknek adatnak meg. Persze lehet, hogy ezt már lassan múlt időbe tehetjük, mert maga Michael Vick is lassan múlt…..
lorinc 2010.07.02 12:56:01
@bélakirály: valamiért úgy emlékeztem, hogy ő nem vett részt a viadalokban, csak a birtokán tartották azokat, a tudtával, és így keveredett bele. Utánaolvasva azonban kiderült, hogy tényleg bevallotta a vádak egy részét, úgyhogy igazatok van.