Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lunefée

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kultúrtahó vagyok", vallja be egy ponton János, amiért csak jobban szeretjük. Na meg azért is, mert egy emeleten dolgozunk, de most nem ez a fontos, hanem az, hogy az UPC ügyfélszolgálatosa kollégánkat finoman, de határozottan megpróbálta átverni. János azonban még a…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
Lunefée 2009.07.01 12:55:13
Nem tudom, okoz vagy okozott-e valakinek problémát az angol-német kérdőszók hasonló hangzása, de eltérő jelentése (Where - Wer; Who - Wo; When - Wenn). Kezdetben a holland is zavarzó lehet: Wie= hollandul:ki, németül:hogyan; Hoe (kiejtése kb. azonos az angol Who-val)=hogyan Az…..
Dió nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi kommentre. Ti végig csinálnátok az alábbi tortúrát havi bruttó 180 ezerért?Szeretném megosztani a tapasztalataimat okulásul.Kiindulási helyzet: rendelkezem egy okleveles közgazdász diplomával és két posztgraduális szakirányú…..
vegyes 20090521 2009.05.21 11:23:00
Nem is vennéd észre,de háború van. Folyamatos háborúban és harcban élünk. Állandósult stresszben kiélezve küzdünk a puszta életben maradásunkért és emberi máltóságunk (maradékainak) megőrzéséért.Magyarországon élni...ráadásul Pécsen...folyamatos…..