Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gereben

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újbudai Tények Az első 100 nap 2011.01.25 18:37:00
Mottó: „Ha nem csinálsz semmit, akkor nem fogsz hibázni” (na de akkor miért szavaztam Rád?)  Minden politikai kurzusnak kijár a 100 nap türelmi idő, ennyi kell állítólag, a politológusok szerint, hogy már látható legyen, merre tartanak. Betartják, amit ígértek,…..
  Unalmas a kampány. Budapest elesett, Demszky letette a lantot. Szegény Horváth Csaba még egy kétségbeesett vérnyomásmérésel próbálja mozgósítani az utolsó szoci nyugdíjasokat, hogy legalább fehér fogsorral, állva essen el.   Az egyetlen üde színfolt…..
gereben 2010.10.02 14:26:54
www.youtube.com/watch?v=mYv9MqNP_WQ
Nem rájátszás, Hoffmann Tamás ennyit tud Újbudáról...

erről nem írtok, így a kampány vgén????
-Hol van már megint ez a szerencsétlen Pulsay? -Elég csúnyán fosik a bácskai ragutól, mondjuk ezzel nincs egyedül. -Gyengék vagytok mind, lekvármatyik. Én jóllaktam csipsszel. Ószy. -He? -Add már oda az Őkáemet. Hoztál, nem? -Persze. Hoztam párat Fater gyűjteményéből. Nem…..
Úgy tűnik Schneller Domonkos fideszes képviselőnek lett igaza Molnár Gyula szocialista országgyűlési képviselővel szemben. Hosszú évek óta nyomoznak a Lágymányosi-öböl ügyben Schneller feljelentése alapján. Molnár Gyula ez idő alatt sokszor nevetve próbálta elbagatellizálni…..
Az utóbbi hónapok egyik legjelentősebb politikai kérdése, hogy vajon elszámoltat-e a Fidesz a választások után? 2008-ban Orbán Viktor azt mondta, hogy a szocialisták azért is akarnak annyira győzni 2010-ben, mert továbbra is szükségük van a mentelmi jogukra. Úgy fogalmazott: az…..
Kevesen gondolták volna 1992-ben, hogy az alpolgármesteri tisztségétől megfosztott XI. kerületi politikus, Molnár Gyula karrierje egyszer újra a magasba ível. 2002-ben aztán a szórakozóhelyes bulikkal és a kerületi vállalkozók anyagi támogatásával megspékelt kampány meghozta…..
gereben 2010.01.24 19:25:11
@zoli1978:
HM csak a saját bőrének a mentegetésével törődjön...
Ha valakinek, akkor neki van félnivalója...
szétlopta a BKV-t, miközben mikulásruhába vándorolt...
Nem találunk szavakat. Elég régóta kapunk híreket, hogy az újbudai polgármester sertésóllá alakította polgármesteri szobáját. Most ismét kiborult a moslék, csurdorgál az ajtó alatt kifelé...Röfögnek, sőt visítanak a malacok az ól körül. A halott malacok is forognak a föld…..
Bő egy évvel ezelőtt Molnár Gyula a tőle korábban csak közeli pajtásai és a polgármesteri hivatali dolgozók előtt ismert nyílt trágárságok közepette kereste Lakos Imre SZDSZ-es alpolgármestert az újbudai képviselő-testületi ülés szünetében.  Az alpolgármester akkor…..
Úgy néz ki, a ravaszabb vállalkozók megtalálták a kiskapukat azon az újbudai önkormányzati rendeleten, ami bezárta a kiskocsmákat este 10 után, ugyanakkor kivételt tett a Molnár Gyulának milliós kampánytámogatást, valamint ingyen ebédet és italt kínáló, a béreltnél…..
gereben 2009.05.25 19:41:26
@SzerelmesDolgok:
nem a XI. kerület lett más, hanem a polgármester ellenzéke...
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
gereben 2009.05.23 12:25:28
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..