Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victex08

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kishalak ülnek a warezügyben – állítják az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia óta előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak védőügyvédei. Az ügy kulcsfigurája furcsa körülmények között külföldre szökött, majd családja halotti bizonyítvánnyal mentette…..
Victex08 2009.09.22 11:08:31
Hát izéé..
Nem olwastam wégig minden kommentet, ezért előre is sorry, ha már walaki irt wolna walami hasonlót.
1. Szerintem a Balázs yol csinálta, csak gratulálni tudok hozzá. Szép wolt Balázs.
2. Mindenki igy meg úgy l wan hülwe, de azért kiwáncsi lennék, hogy csak a kommenterek között hány user wan aki csak jogtiszta dolgokat használ.
3. Walaki irta, hogy minden szarért jogdijjat kell fizetni, hát igen, no comment.
4. Ha már mindenki ugyis csak warez cucokkal dolgozik, és ha már nincs agya, hogy ne sms el nyomja hanem mondjuk torrenttel, akkor szintén megérdemli. De ezeket sem értem meg, mert azért biztos yo wolt a haweroknak willogni, meg a csajoknak minden féle szar nyálas bizbaszt letölteni pár száz forintért, akkor nem rinyált a szája egyiknek sem. Senki nem wolt erre soha rákényszeritwe.
5. A Balázsék kicsit előre rohantak az időben, mert ha yobban körül nézek, akkor pl UPC most ugyanezt csinálja, meg a T-Fos is, csak az legális mert egy kurwa nagy szolgáltató áll mögötte nem? Tölcsé le pár forintért mp3 at, meg nézzé tekerjé sodorjá ide oda wissza filmet. ugyanaz, csak a wálasztási köröd kissé korlátozottabb..Ha meg csak emailt olwasol és faszságokat irogacc ide, akkor neked otthon biztos csak 512 es neted wan mert az böwen elegendő erre...
6. Azt hogy kiről mit tud, hát nem tudom. Mindenki olyan kurwa okos ebben az országban, és mindenki csak azzal tud takarozni, hogy ő kiről mit tud. Lásd BKV... A politika más asztal, és beleszólásunk sincs, max l mondhatjuk a véleményünket.
7. Az hogy a Balázs megpróbált fiatalon ilyen élet színvolaon élni, yol tette. Sokan csak álmodoztak arról amit ő megvalósitott. Szerintem sok embernek lett volna erre lehetősége, még sem...
8.És még mindig lázadsz a pár száz forintos filmekért, aminek egy részét eltette? Ha elmész egy qrwához, annak fizecc. Ez egy adok kapok játék, ő ugyanezt tette.. Mindenki yol jár,és meg marad a diszkréció is, mert asszem sokan befognák a szájukat, ha mondjuk lenne egy lelkes szakértő és azt mondaná, yol wan akkor keressünk wissza mindenkit aki ezeket az oldalakat walaha is használta az elmúlt pár éwben..
9. Szerintetek a nagyfejüek hogy állnak ehhez hozzá? Gondoljátok, hogy sok lenne a 10M forint ha példát akarnának statuálni? wehehehehe.. hahahah, hihihi, ne légy szánalmas. Amikor napi szinten 10-100 milliók tünnek el percek alatt, akkor gondolod, hogy nem érné meg pár 10 milliót ide is l baszni? hát nem, mert túl sok az érintett, és nem lehet 3 millió magyart bíróságra winni, mert meg akart nézni walami premier filmet, persze csak egyszer csinálta soha többet. Yah igen biró úr én csak 1 autót loptam el ő meg hármat... wicces...
Hát no comment, szép volt Balázs, és remélem yol is wagy!