Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nasseedo

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Képrejtvény 2010.03.20 10:50:00
Nos kedves barátaim, ez ey képrejtvény. Aki emgtalálja rajta hol a répa azt szóbeli vállveregetésben részesítem valamint dögöljenek meg a csavarhuzagolók! ..
Épp böngésztem a keresőkifejezéseket amikor ezt találtam: "hullával+való+közösülés" mindeössze 3x kerestek rá egy nap leforgása alatt. Úgyhogy azt hiszem kijelenthetjük hogy visszajöttek! Sárgariadót rendelek az egész Dunántúlra és a hűtőra ahol hül a söröm.…..
Agyhugykő RIP Magdi anyus 2009.07.24 14:42:04
Mindannyian tudtuk, mit tudtuk... epekedve vártuk hogy eljöjjön ez a mocskos pillanat amikor Magdianyus kileheli a lelkét és az utolsó pálinkaszagú lehetetét. Megértük... nem semmi. Azt hittem ő a magyar terminator. Fémből van, halálos seprűvel a jövőből jött hogy rendet tegyen a…..
Agyhugykő Földbirtokunk van 2009.07.18 20:41:37
Nemrég kiderült hogy dédapám után maradt egy kevéske földünk, mert a nagyszülők ezt elfelejtették kiárusítani a gaz kapitalista pestieknek. Najó, igazából nem is tudták hogy ez a föld van, pedig hát 20 évig laktak ott legalább. De végülis nagyapám szokta úgy keresni a…..
Mivel én ilyen tetű mocsok vagyok hogyha már egyszer videót teszek be, akkor véletlenül sem olyat amit bárki is szeretne. Mer ugye abban mi lenne a jó? :D Én szenvedek azzal amíg keresem, ti meg amíg nézitek, anyu meg csendben csuklik... Tehát jöjjön eme klasszikus két videóval…..
Na kéremszépen ez meg mi a picsa? Megfejtéseket várom a szokásos helyre (kivétel Szilárd akinek már elmentem keresztet szerezni) Nyeremények: EP választásokon kijutás Amazónia emberevő részeire. Valamint egy menet Lady Dianával. Sok sikert!..
Agyhugykő Az idő lejárt.... 2009.05.28 11:05:00
Ebben a percben érkezett szerkesztőségünk címére a Magyar Nekrofilok Szövettségének levele. Alább olvashatjátok.   Tisztelt Agyhugyko Blog! Sajnálattal tapasztaljuk, hogy követeléseink ellenére sem módosították a törvényeket. Ezt tetézte a kannibálok pofátlan…..
Tisztelt Agyhugykő blog! Ezúton szeretném kérni Önöket, hogy weboldalukra az alábbi levelemet legyenek szívesek kitenni.  XY vagyok (a diszkrimináció miatt a nevem elhallgatását kérem) a Magyar Nekrofilok Szövetségének elnöke. A napokban megdöbbenve tapasztaltam, hogy…..
Bolhatojás 2.0 2009.05.26 01:51:00
Szeva Izsi! Itt az erősítés!Most már ketten pusztítjuk az agysejteket mint légyölő galóca a tudatlan gombaszedőt!Nálam aa mai nap mondása: Kicombosodik mint hegyi hangya lavinakor!..
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom… Japán légiirányító és a magyar pilóta beszélgetése: - Sajonara! - Merre szálljak?? - Mi a közös a matekban és az evésben? - ??? - A szám! - Felpróbálhatom azt a ruhát ott a kirakatban?…..