Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emp

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves barátom tollából született ez a tanulságos riport Semjén Zsolttal a KDNP elnökével, mindenkinek szívből ajánlom."-Még nem volt példa arra, amit a kormány tervezett a nulladik költségvetési…..
Szabó György Egy betört ablak 2009.05.20 13:45:00
Ismét betört egy ablak, a zsinagóga ablaka Pécsett. Repült a tégladarab és nem csak egy ablakot tört be, nem csak egy szent helyett gyalázott meg. Hanem egy újabb repedést okozott a jogállamba vetett hitünkbe. A híreket hallgatva ma reggel az autóban csak egymásra néztünk a…..
Emp 2009.05.23 14:00:45
Kedves Pepe!

Az ország helyzetéért nem a 2002-től hatalmon lévő kormány a felelős ez igaz. Hanem azok akik előtte 50 évig kormányoztak. Véleményem szerint ez a kör egy és ugyanaz a rezsim. Téveszme, hogy itt rendszerváltozás történt.
Hogy a magyarországi zsidó magyar-e az az én megítélésem szerint sok mindentől függ, de leginkább az individuumtól. Nehéz magyarnak tekintetni pl egy olyan embert aki Izraelért képes lenne meghalni de Magyarországért nem. Az ilyen emberről azt gondolom csak itt él és használja az országot. Ez önmagában nem baj csak ne kelljen vele csatába mennem. ha érted mire gondolok. Véleményem szerint ezt a magyar-zsidó kérdést elsősorban a magyarországi zsidóknak kellene helyretenni magukban. Személyesen én is feltudok mutatni zsidó felmenőket ,de mivel az anyanyelvem magyar itt születtem ezért a prioritás az hogy magyar vagyok. Ha küzdenem kell ezért a helyért akkor küzdök, mert magyar vagyok és nem nézem jó szemmel ha bárki ártani akar ennek az országnak, mert a gyerekeim is itt fognak felnőni nagy eséllyel nem Izraelben. Ha valahogy ezeket a dolgokat letisztáznánk magunkban mindenki a saját megítélése szerint és ehhez mérten igazítaná a jogok és kötelezettségek követelményét feltételezem, hogy sok társadalmi feszültség oldódna.

A gy.f. és b.g.-nal kapcsolatban pedig ha az állításom valótlan akkor szori. a tájékozatlanságomról van csupán szó. Viszont az Szdsz-t kihagytad. Pedig ők se valami gerincesen intézik a dolgaikat manapság. A vicc az egészben pedig az hogy elméletileg egy rendszerváltó pártról beszélünk aki lepaktált az mszmp kisz stb. utódpártjával és a mindösszesen 2-3 százalékával fújja a passzát szelet. Ahelyett,hogy lemondanának a hatalomról az mszp-vel együtt. NA látod ez a felháborító és aminek véleményem szerint annak kéne lennie minden picit is erkölcsös embernek. Ennyit a felelőségről. Itt az elmúlt 20 évben egyetlen ciklus volt ahol nem a bolsevikok voltak hatalmon. Biztos ők szúrták el. Amúgy pedig abban se vagyok biztos, hogy a mostani ellenzék az valóban az és nem csak a cirkusz része amivel minket lekötnek hogy a tényleges dolgokkal ne foglalkozzunk.