Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xwindowhu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember élőlény, az élőlényeknél pedig megeshet, hogy zavar lép fel a működésükben. Azonban arra törekszik, hogy ezt a zavart minél előbb elhárítsa, és élhesse tovább az…..
xwindowhu 2015.01.23 07:22:02
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szia! Nem azt mondom, hogy minden rendben van az orvosokkal és a környezettel. Azt mondom, hogy lehet kommunikációval hatni az orvosokra. Ha van olyan, aki gőgösen azt válaszolja, hogy "én vagyok az orvos én jobban tudom", akkor azt ott kell hagyni a francba. A cikk írója egy éven keresztül fosott, várta a csodát. Miközben, ha elmész pár tízezer forintért két héten belül megtükröznek egy magánklinikán, mint ahogy később történt is, ha jól emlékszem. A diagnózis felállításában pedig a betegnek is közre kell működnie, ha mást nem a kitartásával, és határozottságával. Nem tudom, miért gondolja mindenki azt, hogy Dr. House minden klinikán rendel. Nekem kifejezetten szerencsém van, kiváló a háziorvosom. Évente 2x, legfeljebb 3x keresem fel, tehát tudja, hogy ha én odamegyek, akkor valós problémám van. Van egy állandó szívritmuszavarom, 2-3 évig közdöttem vele, nevezett háziorvos nem is nagyon volt benne, jártam a kerületi szakrendelésekre, ilyen, olyan gyógyszereket kaptam, elkezdtem rendszeresebben mozogni, de hosszú távon ez sem volt megoldás. Mikor már nagyon szarul éreztem magam miatta, akkor odamentem a dokihoz, és mondtam, hogy na most volt elég, találjunk ki valamit, mert ez így nem maradhat. Beutalt egy ismerőséhez (kardiológushoz), aki egy héten belül minden vizsgálatot újra elvégzett, felírt egy speciálisabb gyógyszert. Azóta semmi bajom, ez volt 2012 -ben. Hamarabb is bekövetkezhetett volna ez, ha rámenősebb vagyok. Sokat tanultam belőle.
  Bujtor István ma ünnepelné a 70. születésnapját. De már valahonnan fentről nevet rajtunk és osztogatja a pofonokat. Ötvös Csöpi, Sándor Mátyás megformálója, A három testőr rendezője Frenreisz Istvánként született. Édesanyja a híres Gundel Károly egyik lánya…..