Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzubszidaritasturdeFranc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van Rodolfo születésének 103. évfordulója. Ebből az alkalomból külföldi karrierjét szeretném körüljárni. Hazai sikerei megkérdőjelezhetetlenek és ezeket pontosan ismeri ma is mindenki, de ezen túl az itthoni köztudatban Rodolfo világhírű bűvészként van elkönyvelve. Bűvészkörökben - elsősorban…..
SzubszidaritasturdeFranc 2014.05.17 00:36:43
@☉ ☾: Ne csodálkozz, a net a felszínes ismeretek tárháza. Igazán mély információkat, pláne tudást szerezni csak igen szűk, és jellemzően a net relatív elterjedtsége óta valaha divatosnak számító területeken lehet általa. Az igazn igényes tájékozódáshoz azonban legtöbb esetben kevés az internet, néha ahhoz sem elég, hogy azt felleljük, mit is keressünk fizikai formában (pl. könyvtárban, remélem ez nem számít eretnetségnek :)). Attól, hogy valami "nincs a neten", még nem jelenti, hogy nem létezik, vagy éppen jelen esetben nem lett volna a maga korában jelentősége. Egyre jellemzőbb az a felfogás, hogy ha valamit a google első néhány oldalán nem találunk meg, akkor már az adott téma puszta létezését is kétségbe vonjuk...

Örülök, hogy a cikkíró nem netes forrásokat is felhasznált - ez mutatja az alapos hozzáállást.
Na gyerekek, végre, itt a lehetőség egy késes legenda által készített egyedi darab megvásárlására. Csak négyezer dollár. Mick Strider a nevét viselő Strider Knives márka alapítója. A társával, Duane Dwyerrel fölvirágoztatott cég kompromisszummentes, hardkór katonai…..
valahogy a következőképpen hangzott, amit a brazil lány, angel jegyzett meg valamelyik este, amikor 'szívügyekről' beszéltünk:'nem értelek titeket, európaiakat, mit problémáztok ezen annyit... mi - akár a karneválon is-, ha megtetszik valaki, egyszerűen csak odamegyünk,…..