Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DRIFTJozef

150 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tököl, Napsütés, Finálé writed by - TK Itt a vége, fuss el véle. Nem maradt más hátra csak a téli videó nézegetés forralt borral a kézben. Szombaton befejeződött a 2011-es szezon. Az évzáró verseny sokakat megmozgatott, a pénteki edzésen 40 pilóta állt be a rajtba, -…..
 Ha elfelejtettétek volna holnap nem csak Verseny hanem Díjátadó esti buli is lesz. Menjünk csak bele a részletekbe:    Holnap igen komoly mezőny rajtol el, több mint 35 pilóta várja a megméretetést. Külön kiemelném a Bukarestet megjárt magyar…..
  Writed by - TK   Jönnek a sötét téli hónapok, és sokat kell még várni az első hóvirágok kibújásáig. A garázsokban is lassan be kell fűteni, és a versenyautók is nemsokára megkezdik téli álmukat. Így az utolsó alkalmat meg kell ragadni, hogy egy kis…..
Writed by -  TK Akinek eddig kétségei lettek volna, hogy érdemes kilátogatni a november 5-ei versenyre, annak itt egy újabb indok. A Magyar Drift Szövetség idén is, csak úgy mint már a korábbi években a versenyzők fejlődését tűzte zászlajára. Ennek jegyében…..
   writed by  -  SzT  Amennyiben Brad Pitt és a hollywoodi szuperprodukció stábja nem végzett volna elég alapos munkát, a Magyar Drift Szövetség PRO és STREET kategóriás pilótái szíves örömest válallják a takarítást a tököli aszfalton. Ha nem…..
 Miért nem volt Európában drift? szerző: B. Capelluti Fantasztikus látvány, mikor egy autó keresztben csúszva halad. Ízlés kérdése, hogy az erőből, vagy tempóból úszó autókat kedveli valaki jobban. A 90-es évek közepén tudtuk, hogy mi az a drift.…..
 HÁBORÚ A SZERKESZTŐSÉGBEN: A DRIFT AZ SPORT?  2011.10.29. writed by: - Rézmányi Balázs              A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit…..
Csalóka ám a kép, Radák "Radír" János nem kamionnal indul az agusztus 27.-i futamon a Hungaroringen, bár belőle még azt is kinézzük, hogy simán elteszi keresztbe...;) Ha az égiek is úgy akarják, szombaton újra tündököl a Skyline a versenypályán...    …..
Hungaroring Smoke ON! - XPROVID Films. from XPROVID Films. on Vimeo...
            Hogy mi is az a drift? Sokan próbálták már definiálni, néhányan még a szó fordítását is megkísérelték, sőt, én is megteszem: hiánypótló. Az autóipar hihetetlen utat tett meg az elmúlt egynyolcad…..
   writing by - 2011.08. TK  Mogyoród - Hungaroring, 2011. augusztus 27. Úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna, hogy 1996 októberében a Hungaroringen elkezdődtek a gyorsulások, majd 2006-ban ezrek gyűltek össze a kecskeméti gokartpályán egy hazánkban…..
   writing by - TK Örömteli hír a versenyzőknek a Federaltire magyarországi képviselőjének felajánlása.   A Motorsport Tire Kft. a Hungaroringen Augusztus 27-én megrendezésre kerülő Drag&Drift rendezvényen különdíjjal jutalmazza a legjobb Tsuiso csatát.…..
   writing by - SzT  Kerényi Ádám neve ismert az első magyar drift nap óta. Hosszú kihagyás után Ádám úgy döntött, ismét rajthoz áll a hazai bajnokságban is a Magyar Drift Szövetség által rendezett augusztus 27.-i futamon a Hungaroringen.   …..
 writing by - SzT Hosszú hónapok óta rágja mindenki a húsz körmét, hogy mikor lehet keresztben látni végre Énekes Árpi kocsiját. A Hungaroring sok szempontból formabontó rendezvény lesz, augusztus 27-én először láthatjátok éles bevetésen a magyar mezőnyben…..
  Writing by - TKA lista folyamatosan bővül..... Cziffer László - Nissan 180sxCsonka Zsolt - Mazda RX8Dely Domonkos - BMW E36 M3Dénes Miklós - Toyota AE86 S2000Énekes Árpád - Ford Mustang LS7Fehér Zsolt - BMW E36 M5 V8Grózinger Zsolt - BMW E36 M5 V8György Szilveszter - BMW E46…..
  writing by - SzT  Kedves MISS DRIFT HUNGARORING 2011 pályázók! Két fantasztikus szponzori ajánlat érkezett a verseny kapcsán, reméljük ez még inkább motivál benneteket a fotók elkészítésére!  Az öt szerencsés kiválasztott hölgy közül, akik augusztus…..
  Writing by : SzT   Kedves Autóőrült Csajok! Itt a lehetőség, hogy bájaitok mellett Ti is megmutassátok kreativitásotokat, és hangot adjatok driftrajongásotoknak. A következő majd egy hónapban a drifter.hu Facebook üzenőfalát a Ti szebbnél szebb…..
A legend is born. The first drift race ever at the Hungaroring - XPROVID Films. from XPROVID Films. on Vimeo...
MDSZ Drift Országos Bajnokság - 3. futam Tököl Írta: ID, idő: 2011-07-27 23:55:18 – Általános hír   Már csak harmincat kell aludni és következik az év legnagyobb durranása, a Hungaroring. A Bomba! már élesítve van. Addig is azért van mit…..
  writing by - SzT  Már csak harmincat kell aludni és következik az év legnagyobb durranása, a Hungaroring. A Bomba! már élesítve van. Addig is azért van mit megemészteni, aki ott volt Tökölön, az tudja, miről beszélek. Bár az élmény visszaadhatatlan, a…..
   writing by : SzT  Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Drift rajongók! Bár szárnyra kapott a hír, miszerint a Magyar Drift Szövetség nem rendezi meg a DRIFT Országos Bajnokság harmadik futamát, ez természetesen kacsa a javából. Július 23. és 24.,…..
Hungarian Drift Association - Round 2. - Taszár Airport, HUNGARY - XPROVID Films. from XPROVID Films. on Vimeo...
   writing by : SzT  DRIFT Országos Bajnokág II. futam - hangulatjelentés Taszárról a május 29-i bajnoki fordulóról.        Aki gyermeknapi programként a Magyar Drift Szövetség és a Dragracing.hu által rendezett őrült motorsport hétvégét…..