Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsi9591

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A RPCJ Oscar elérhető a fenti füleknél, így nem fog itt zavarni, és egyszerű elérni.Közhírré tétetik, hogy megrendezésre kerül az első Rossz PC Juniorok OscarAz igazi Oscarhoz hasonló esemény, ami 2 hónapon át fog tartani,ahol a legjobb videósok mérik össze tudásukat.És…..
ricsi9591 2010.03.17 16:22:33
@BlackCrow: Szerintem Wolfi vagy Blackhawk fogja megnyerni. :D
ricsi9591 2009.10.30 10:29:18
@badfear: Az jó, hogyha neked ilyen sok játékod van. Csak nekem például nem mindig van fölösleges pénzem havonta játékokra, tankolni kell a motort is meg stb. Én egyedül az UBISOFT-ot támogatom, szerintem ők csinálják a legjobb játékokat, és ők a legjobbak, az összes játékom ubisoft-os, a többit pedig én is letöltöm.
A második videód már sokkal jobb lett, örülök a fejlődésnek :) A menüben kicsit sok időt töltöttél, különösen az autó építésénél húztad az időt. Sokkal gyorsabban is meg lehetett volna oldani. Annak viszont örülök, hogy a hangerőre ez úttal jobban ügyeltél és a…..
Megpróbálok objektív maradni:3 azaz három percben szerintem egy flash játékot tökéletesen be lehet mutatni, de egy ilyen 'legendát'.. már szinte sértés.. A hangot alig lehetett hallani. A videónak igazából nem volt se vége se hossza. Szinte értékelhetetlen, alig minősíthető…..
NiTron első videója. Sztem egész jó lett, csak a menüben kevesebb időt kellett volna eltölteni.Itt pedig egy link NiTron oldalához.Az intród tetszett, lendületes volt. Viszont csak a 6. perc környékén kezdtél el játszani ténylegesen. A menüben csak az érdekes dolgokat érdemes…..
Az intróból szerintem le lehetett volna vágni egy kicsit, de nem gond, hajrá, több videót :)..
ricsi9591 2009.05.22 20:11:41
@Burrog: Ne érts félre nem baj, azért írtam oda, hogy személy szerint. Amúgy még mindig nem tudok betelni a vidivel már 3x néztem meg.:D