Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoMxEr

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönötök minden kedves érdeklődőt az oldalon! Azért hoztuk létre az oldalt,mert Anti a Csillag születik meg nem értett sztárja! De úgy gondoltuk egy ilyen ember nem veszhet el a feledés homályában. Az oldalon folyamatos híreket szolgáltatunk Antiról, amellett hogy rengeteg…..
Nos, nem vagyok annyira nagy szám, hogy én készítettem volna az interjút, de megtette ezt más. Konkrétan a Gamestar 2003-as kiadásában beszél egy elég idétlen szerkesztő egy annál is hülyébb készítővel. Tipikus példája annak, hogy hogyan add el a szart, mint csiszolatlan…..
Nézzétek meg király az új intrót nagyon fasza lett!!!  By: DoMxEr..
Nézzétek meg egy jó Battle szerver egy igazi PvP szerver én ezt csak ajánlani tudom !  ..
Nézzétek meg végre egy blizzlike szerver a tauri igaz lehet hogy egy kicsit rövid lett de már késön csináltam és nem volt sok időm bocsi remélem azért tetszeni fog :D  ..
Game - Tester Új Videó Fun szeró 2009.05.23 14:14:58
Hello !!! van új videónk Fun szeróró , nézzétek meg!!!!    ..
Game - Tester Elindult! 2009.05.22 23:53:11
Reméljük mindenkinek tetszeni fog az oldal!..
A 3. Lula videóhoz való előkészületek során felvettem még 3 szörnyen gagyi olyan jelenetet, amelyekből egyet azóta véletlenül sikerült is letörölnöm. Nem tudom akarjátok-e látni, úgyhogy szavazzatok.  ..
DoMxEr 2009.05.22 19:54:35
DoMxEr 2009.05.23 10:20:58
Game - Tester Elindult a Blog!! :D 2009.05.22 22:31:00
Helló mindenkinek! Végre elindult a blog! Ezt a blogot azért csináltuk hogy megmutassuk az embereknek hogy milyen szerverek vanak. Reméljuk hogy mindenkinek tetszeni fognak a videóink.És ha bárki is rögtön azt gondolná nem akarunk másolni senkit xD      Kezdésnek itt…..
Úgy éreztem, ez már nem kell a végleges videóba, de így extraként azért még bemutatnék további példákat, hogy milyen gondok vannak vele, mint kalandjáték. Kalandjátékoknál elakadni nem szégyen, de a jobb kiadások attól (is) jók, hogy kihívják a logikádat. Kombináld ki a…..