Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silent75

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
silent75 2009.05.20 22:00:42
@SziliG:


Remélem kedves Miklósunkat is eléri a válság és majd el kell menni dolgozni és nem ér rá itt agyagedénykedni moderálva....
Még jó, hogy nem válaszóltam neki...így legalább elég lesz ennyi hibát javítania amit itt írok :))
én be is perelném, levéltitok megsértésé miatt, nem beszélve a hitelrontásról..
remélem valaki rálép neki és hanyatlöki...
Na megyek vissza dolgozni, mert ebből csak miklóska él meg..

silent75 2009.05.21 07:34:16
@Hrzrasn:


:) tudod csak 1 bajom van.Nem érek rá arra sem, hogy ebédeljek nem hogy jelentéseket írkáljak, és tudod miért?(egyébként annyi komolysága van a feljelentésnek mint ennek a blognak :)) mert az ügyfelekkel vagyok elfoglalva, a valós ügyfelekkel.Azokkal akik megtisztelték a szerviz és behozták az autójukat.15év alatt, sztem két kezed elég lesz hozzá (amivel ilyen okosságokat írkálsz)hogy megszámold aki elégedetlen volt.
Valóban éltem a kommunizmusban, de akkor még nem dolgoztam, viszont a kötelező nyelvtanulás révén, ma igen jó ügyfélkőr alakult ki a cégnél, kedves szomszédaink 20-30Milliós járműparkjának köszönhetően.Ők elégedettek, és fizetnek, nekem ez a lényeg és a többi kollégának is.Majd ha lesz időd dolgozni és neked is lesz autót és elhozod hozzánk, akkor másképp fogsz minket(engem)megitélni.Várunk szeretettel :)