Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carrera83

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
Carrera83 2009.05.20 21:16:50
Ez és a szakszervezetekről szóló korábbi cikk félelmetesen jóra sikerült.

Alapjában véve irtózom a Fidesztől, a Jobbiktól nemkülönben, de ebben az írásban van valami, mindenképp más megvilágításba helyezi a dolgokat.
Ha már nem létezik jó megoldás, azt kellene választani, amiből relatíve jól jön ki az ország.
Az optimális tényleg egy konstruktív ellenzék lenne. De ha már itt tartunk, és tegyük fel a választások után az MSZP hajlandó lenne ezt a jelzőt legalább egy időre magára venni, nem hinném, hogy a Fidesz szó nélkül partner lenne ebben. "Elszámoltatás lesz", tudjuk nagyon jól, ebben biztos is vagyok és többek között ez az ami visszataszít és amiatt kétségeim vannak. Puszta dacból saját maguk lehetetlenítenének el bármiféle együttműködést még akkor is, ha az MSZP tényleg a jó oldalát mutatná és partnernek mutatkozna. Csakazértis, nehogymá, ti nem lehettek nemzetiek, azok mi vagyunk, ugassatok, mi visszaugatunk, azt mi úgyis jobban tudjuk.
A legjobban annak örülnék, ha a választásokig a Fidesz egyszerűen kussban maradna, hadd nyelesse le Bajnai a néppel a válságkezelést, tegye amit eddig elkezdett és meg kell tenni. Aztán a Fidesz örülhetne egy ideig, legalább ezt se nekik kellett csinálni. Csak vissza ne vonják a marhák! Ezután jöhetne a nagytakarítás a gyökerekig, önkormányzatok, egészségügy, oktatás és ha marad még mersze Orbánnak akkor a cigánykérdés ill. szociális rendszer.

Vagy rossz esetben marad minden a régiben, csak fordul a kocka és ehhez még a Jobbik is hozzácsapódik. Merem remélni hogy nem így lesz. Akkor már tényleg inkább 2/3.