Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szszama

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három mérkőzése maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Ligában. Pénteken a Brassói Corona együttesét látják vendégül Gál Sándor tanítványai, akik ha győznek, akkor biztos résztvevői a rájátszásnak.  Hazai környezetben is bemutatkozik Gál Sándor a…..
A Hargita Népe napilap február 7-i számában megjelent interjút IDE kattintva is megtekinthetik...
  Ma este rendezték a román bajnoki döntő első mérkőzését a Vákár Lajos Műjégpályán. Talán túlságosan is magabiztosan léptek a fiúk jégre, ez is lehetett az oka a gyengébb teljesítménynek. Kikaptunk, amit el is viselünk, de nem ilyen áron...  Jól kezdjük a…..
szszama 2011.03.20 16:27:16
@csatoimi: ha mar errol esett szo akkor a kedvenc zenekerom tolmacsolasaban szeretnem megosztani velemenyemet errol az egesz kialakult helyzetrol,ime
www.youtube.com/watch?v=bWGCY4xxNDE
Magosi Bálint, a DAB húzóembere a két szeredai meccsen tapasztaltakról beszélt. A jegkorong.blog.hu a következő interjút készítette a dunaújvárosiak 82-es számú játékosával, aki így vélekedik: „A csíkszeredai szurkolók fantasztikusan biztatják csapatukat, tényleg…..
Nagy István az Újpestnél töltött évad után hazaigazolt, a Güzü becenévre hallgató hátvéd három évre kötelezte el magát csapatunk mellett...
szszama 2010.05.23 11:31:48
@turulmadar: Garantalom,hogy a nezoszam sokkal kevesebb lesz es az eladott berletek szama pedig majd megkozeliti a 16-ot,a HC sok ennyit szoktak venni.
szszama 2010.05.25 18:20:20
@hc: Boldogok a lelki szegenyek
Ráduly Róbert Kálmánnal, városunk polgármesterével és Molnár Ferenc jégkorong-szakosztály vezetővel beszélgettünk a csíki hokival kapcsolatos tervekről, jelenlegi állapotokról.– 160.000 lejt fordít a város az elmaradt bérek és egyéb juttatások (10 meccsprémium)…..
Jégkorong Kanada–Szlovákia 3-2 2010.02.27 06:18:00
Érdekes mérkőzésen jutott a döntőbe Kanada. Az első ötven perc alapján egyértelmű meccsről számolhatnánk be. Húsz perc alatt 2-0 a hazaiaknak, középtávoli, távoli lövésekbe értek bele a kapu előtt, védhetetlen gólok estek Marleau és Morrow jóvoltából. Mindkét…..
Azok után, hogy a finn válogatott egy rettenetes harmad alatt elbukta a döntőbe jutást, egy nappal később pontosan ennyi kellett neki, hogy megszerezze a bronzérmeket az olimpián. Itt nem az első, az utolsó felvonás hozta meg a döntést. Szlovákia negyven percen át jól csinálta.…..
szszama 2010.02.28 09:51:54
@csatoimi: Imi te itt nagyjabol olyan embereknek probalod megmagyarazni,hogy nekunk szekelyeknek a magyarsag nem egy sport,akik meg talan soha nem igen kellett kialljanak a magyarsagukert.
szszama 2010.02.28 10:43:13
@szamarhegy: Lehet, hogy konfliktusoktól, kölcsönös sebekkel, gyűlölködéstől terhelt ez a kapcsolat, de testvéri is egyben.
Van baj eleg...
A hazai válogatott másodjára csak büntetőkkel tudott nyerni a vancouveri olimpián, harmadjára úgy sem. A szokása szerint látványos és kombinatív jégkorongot játszó USA-csapat úgy nyert, hogy ellenfele egy híján kétszer annyit lőtt kapura. Végig az amerikaiak voltak előnyben,…..
Február 16-án, kedden kezdődik a román bajnoki rájátszás, az úgynevezett Szuperliga. Csapatunk a bukaresti katonákkal kezdi a szereplést. Fontos lenne győzelemmel kezdeni a rájátszást a jó folytatás érdekében. Ezért remélhetőleg sokan kijönnek meccsre, egy hasonló hangulatot…..
szszama 2010.02.16 15:44:13
Hajrá Sport Club Ötletek 2010.02.15 18:02:00
Ehhez a poszthoz csak és kizárólag ötleteket várunk. Ha valakinek valamivel kapcsolatosan van ötlete bátran ossza meg mindannyiunkkal...