Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tubli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokon belül lezárul a Wizz Air londoni tőzsdei részvénykibocsátása, mely egyre biztosabb, hogy óriási siker lesz. A magyar alapítású vállalat eddigi tulajdonosai nagyon gazdag emberré válnak, a cég vezérigazgatója, Váradi József szinte bizonyosan felkerül a tízmilliárdosok…..
Tubli 2015.02.25 11:00:52
@Ács Gábor: a fenti kettő már elmondta
Másodszor futok bele abba, ahogy a NOL.hu tálalja Magyarország Tallinni Nagykövetségének bezárását, illetve az arra adott észt reakciót, miszerint Észtország is bezárja nagykövetségét Budapesten. Előrebocsátom, hogy a lépés szerintem is barátságtalan, számomra személyesen…..
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
Rúgd és fuss! Hits Of The Year 2009.06.09 07:30:00
Az idei szezonban megint minden a szokásos módon alakult: ismét elhúzták az orrunk előtt a mézesmadzagot, és márciusig komolyan hittünk abban, hogy végre érdemes odafigyelni a Premier League-re is. Akkor azonban szinte pár nap leforgása alatt eldőlt, hogy idén is ugyanaz a négy…..
Tubli 2009.06.09 11:50:37
@ladislaus: Jól van, de azért mégis Angliában foglalták össze, hogy nagyjából olyan legyen, ahogy most látjuk... hu.wikipedia.org/wiki/Labdar%C3%BAg%C3%A1s

(Rómában, meg Dél-Amerikában nem jártam)
A Penny Market vasárnap este 7 és 9 óra között 580 forintért árulta a trappista sajt kilóját. Látszik, nem ismerik a magyar mentalitást, hogy ha 10 forinttal olcsóbb, akkor akár a saját édesanyjukon is átgázolnának: A nagyatádi boltban közel 100 ember gyűlt össze az akciós…..
Tubli 2009.06.08 22:37:18
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Pár hete történt, hogy egy belvárosi óraszerelés alkalmával elfogyott a staub és mivel a hely a "nem árulok olyat, amin nem húzhatok"- elvet követte, kénytelen voltam máshol utánpótlást szerezni. Kicammogtam hát a sarki éjjelnappali kis butik elé és beálltam a…..
Tubli 2009.06.05 13:56:03