Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afron

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkra Földünk veszélyes övezetekkel, településekkel teli hellyé változott, hiszen számtalan országban zajlik ma is polgárháború (pl. Líbia, Afganisztán, Szíria, Szudán), több állam közt háborús konfliktus feszül (pl.: Jemen - Szaúd-Arábia) és rengeteg helyen egy-egy szervezet tartja fenn a…..
Üdv Olvasók! R.Talsorian Games-nek köszönhetően beletekinthettem a Witcher szerepjátékba, egy sajtópéldányon keresztül, lássuk, hogy milyen értékeket rejteget ez a mű: A Witcher RPG a méltán híres Cyberpunk 2020 RPG Interlock rendszerén alapuló Fuzion rendszert használja, ami szerintem nagyon…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi (T)error blog! Szeretnék megosztani veletek egy történetet arról, hogyan képes egy munkáltatói hozzáállás tönkretenni az embereket, csapatokat, tehetetlenné tenni a közvetlen…..
Tudom, nem kapcsolódik közvetlenül a térhez, ám mivel igen közel történt (alig 250 méternyire), úgy gondolom, hogy a téren lakók és a környékről figyelők számára is érdekes lehet a történet. A sztorit magát egyébként már többen megírták, én magam öt éve a Zuglói Lapokban olvastam először, de az…..
Afron 2016.10.01 07:56:17
@Sandor Akarki:

Nincs így. A ridegebb anyag látszólag jobban bírja, a valóság ehhez képest az, hogy statikailag sérültebb lehet az épület, mintha egy üreges, ennél fogva a rezgéseket jobban elnyelő szerkezetből épült volna.
Mérések bizonyítják - ülj csak be egy előadásra, amit BME-n megtehetsz. A rideg anyag jobban bírja, de amint eléri a határait, azonnal végleges károkat szenved. A kevésbé rideg viszont, bár lehet, hogy a maximális terhelhetősége kevesebb, még is kevésbé fog roncsolódni.
Persze, innen megmondani ...
Belsőség Szakdolgozat lettünk! 2014.06.26 13:48:34
Talán nem túlzás azt állítani, hogy vagyunk itt már annyi ideje és láttunk/tapasztaltunk már határon innen- és túl annyi mindent, hogy ritkán lepődünk meg bármin is. Pláne kellemesen. Néhanapján előfordul, ezt aztán évekig emlegetjük még. A kutya nem gondolta volna, hogy…..
Afron 2014.06.27 12:48:20
@la_harper:

Ám szerinted milyen témát lehet ma választani a szakdolgozathoz ? Annyi diplomás van egy év alatt ebben az országban, hogy esély nincs valós témában elkészíteni egy anyagot.

Ha nem is építő jellegű, de memoárként biztos jó írás. Igaz, két nap alatt összemásolható az archívból ...
Afron 2014.06.27 18:01:14
@Balthazor Hellman:
Abszolút igazad van. Arra akartam kitérni, hogy annyi ember szerez ma diplomát, hogy nincs is annyi "valós" téma. Nyilván 5 év ma nem is elég arra, hogy a tananyagot beverje az ember, témát találjon, körbetáncolja a kérdést, tapasztalatot szerezzen és még kellő minőségű tanulmányt is készítsen.

De kérem, nekem most annyi jön le a témával kapcsolatban, hogy copy-paste... Persze, lehet, hogy előtte egy évig válogatott olyan honlapok/blogok/akármik közül, amelyek végül megalapozták a témát...
Koppenhágában még a kukákat is úgy tervezték, hogy a biciklis menetközben beletaláljon az elhajított szeméttel. A CNN rácsodálkozik a biciklis városra.A Future Cities hatperces videójában Richard Quest bemutatja a soha nem látott szélességű bringautakat, a bringás infrastruktúra…..
Afron 2011.06.10 08:30:58
@dw1: "szmog: egyre több autós látja azt be, hogy a biciklisek számának növekedése neki - aki autós marad - is jó, mert annyival kevesebben vannak az utakon (cinikus megközelítés: több benzin marad nekik:) és annyival kevesebben araszolnak előtte a dugóban. "

Ez nagy duma ... :D

De miért van az, hogy én nem sztek se autóval, se biciklivel, se gyalogosan közlekedni Budapesten ? Bkv-val meg pláne nem.
Afron 2011.06.10 09:23:23
@zum trucc:
Á, igazából csak ismerem a főváros-nélküli életet. És a lényeg, ha nem főváros, akkor meg lehet mindenféle közlekedésben látni a jót. Kivéve persze bkv, mert az nem létezik, legfeljebb az agglomeráció külső határáig. Annyi meg kell.
Afron 2011.06.10 09:44:53
@zum trucc: Igen, tudom, hogy másképpen állnak hozzá (ülnek rá).