Regisztráció Blogot indítok
Adatok
effike

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A P+R parkolók létesítésére mindenki a budapesti közlekedés javításának eszközeként tekint. Ezt az első hallásra evidens alapvetést szeretném megkérdőjelezni költségbecslésemmel és következtetéseimmel. Egy P+R parkolót mindenki értékes budapesti közlekedési…..
effike 2011.10.26 15:20:07
@konrada: és ha úgy gondolja, hogy fatornyos kisfalujába ha megyek, fizessek én is dugódíjat, igaza van: ha ebben az évtizedben eljutok oda, úgy én is a kölcsönösség alapján kifizetném azt az alkalmanként 600-1000 forintot, üsse kő!;))

Én Martonvásáron lakom. Ha nyáron minden átmenő autó ennyit fizetne, a 4-es metróval mehetnék a vasútállomásra:-)
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Úgy tűnik, mostanában mercis napok vannak itt nálunk, előbb a cserbenhagyó ML mercisről, aztán meg a legpofátlanabbul parkoló lepukkant E mercisről kaptunk posztolni való leveleket, most meg Andrisnak volt egy kalandja eggyel, aki ráadásul többször is azt kiabálta neki, hogy ő…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
effike 2009.05.20 11:45:58
@Reggie: Akkor meg szinte ugyanott vagyunk, mindenki fizet mindenkinek adót, amit el lehet síbolni...
effike 2009.05.20 11:56:48
@Reggie: mint előbb írtam a 70-es út mellett lakom, hétvégenként én sokkal jobban vagyok korlátozva a hétköznapokhoz képest mint a Budapestiek fordítva. Amikor ők hazamennek, hétközben ott a BKV-juk, és szabadidejüket bárhol jobban eltölthetnék, mint az én 5000 lakosú városkámban....
effike 2009.05.20 12:23:03
@Reggie: Azert, mert a sok budapesti utazik a Balatonra, és ott áll a dugóban mondjuk 1 órát odafele, ugyanannyit vissza, így korlátoz engem. Van elkerülő út, úgy hívják M7-es, csak drága nekik(1400Ft).