Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tick

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ismeretlen, de tehetséges jazz zongorista pár éve gyakorlásként kezdett rock-és popslágereket időutaztatni, és az internetre feltöltött Nagy Gatsby-és Frank Sinatra-stílusú átdolgozások hamar világhírűvé tették. Scott Bradlee és a Postmodern Jukebox március 27-én közkívánatra visszatér…..
Ahogy az már néhány hete hagyomány, ismét Bruno Barbey képei, most a portugál szigeteken, Madeirán a sor...
  A szakítással járó fájdalmat sokszor úgy írjuk le, hogy meghasad a szívünk. A nyelvünk érzékletesen fejezi ki, hogy nem csak a lelkünk, de a testünk is megsínyli, ha el kell válnunk szerelmünktől. Ezt támasztja alá Helen Fisher és munkatársainak fMRI vizsgálata, akik azt…..
Mihez kezd egy budapesti aszfaltbetyár (nem én találtam ki, mai szerzőnk, NemZsolt határozta meg így önmagát) az Egyesült Arab Emírségekben? Természetesen egy rendezvényszervező cégnél dolgozik logisztikai menedzserként. Aminél csak az a jobb, hogy meg is írta nekünk a…..
. . Egy bitang ipari loft, hogy jól induljon a hét: a Rhode Island-i Providence történelmi ipari negyedében álló, 1883-ban létesített Armington & Sims gőzgépgyár egykori kazánházát lakja Ben…..
Teljesítményőrült Forma1-es mérnökök csiszolták a motorjait, hogy a hétköznapok racionális választása lehessen. Szép is lett, jó is lett mindegyik Mégane, de azért az RS Az Egy, Ami Mindent Visz. Renault menetpróbán jártunk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Két turbóval az igazi 2012.02.20 06:15:00
Három éve ígérik, most megérkezett az Insignia duplaturbós dízele. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tick 2012.02.20 11:57:31
@leven: Hali, ez tapasztaltam az 1 hónapos használat során mindkét autóval 3-4000 km-t nyomtam le autópálya-országút földút, bérautóként, szóval az insignia-ban kicsit csalódtam, pedig mindenki ódákat zengett róla.
Ez nyilván saját vélemény, de a kocsit egyik napról a másikra váltottam és eléggé éles volt a különbség a golf javára.

//M
tick 2012.02.20 12:00:44
@m.o.p.: Jáá
Az összes kollegám volvóval jár V70 más kategória, kicsit nyúlósabb, kicsit nagyobb a D5 motort elkapták.
tick 2012.02.20 12:11:44
@m.o.p.: Akkor inkább végy Ford Kókuszt Az legalább olcsóbb Alapjaiban meg közeli
Sajtóközlemény Elhatárolódás 2012.02.14 15:50:00
Az örök dilemma. Ha nem tiltakozunk, visszaélnek a nevünkkel. Ha tiltakozunk, hírverést csinálunk nekik. Íme:ElhatárolódásNemrégiben tudomásunkra jutott, hogy egy közösségi oldalon megjelent az Auto the Partner Club prezentációja magyar kísérőszöveggel, melyben tudtunkon…..
tick 2012.02.15 12:54:03
tick 2012.02.15 17:27:15
Mégis mit csináltak abban a félévben, amikor el kellett volna dönteni, ki gyűjtheti és ki hasznosíthatja újra az autókról leszerelt abroncsokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..