Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lujza76

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenőrző Irígyek a tanárokra? 2010.05.18 08:00:00
A tegnapi posztunkhoz érkezett kommentek közül választottunk egyet, ami -a mi véleményünket is képviselve- végigveszi az "érveket" és szisztematikusan végiggondolva azokat, válaszol is rájuk. Üdv Mindenkinek! Végig olvastam a kommenteket és sírni támadt kedvem a sok…..
lujza76 2010.05.18 14:20:02
@panteon: ha minden 2. gyerek hülye akkor minden 2. tanár is. Az én munkámban sem igazán van prémium. Abban lehet bízni max ebben a mai világban hogy egyszer majd jobb lesz. Persze hogy mindenki hőzöng mikor a befizetett adót folyamatosan a közszférának osztják vissza. Nincs ám adócsökkentés , nincs ám eü. reform. Addig amíg ez nem lesz addig mindenkinek gatyaszíj össze és örüljünk hogy van munkánk.
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
lujza76 2009.05.20 11:06:58
@Frucsasz: Igen szomorú csak ez az amit próbáltam mondani . Példát kellene mutatniuk. Ez lenne a példa? Beteg az egész társadalmunk. Még véletlenül sem mondom azt hogy minden ember jó és minden rendőr rossz. Csak már marha ciki folyton azt hallgatni hogy rossz a rendőrnek, rossz a pedagógusnak és még sorolhatnám. Pont olyan szar 10.12 órában egy pénztárban ülni pont olyan szar mint rendőrnek lenni. Csak emellé ne várj semmi pozitív juttatást nem kapsz a fizudon felül. Én egy becsületes adófizető állampolgár vagyok és az bánt hogy a közalkalmazottak akik adóforintjainkból kapnak mindent nem mosolyognak rám , nem segítenek, (lásd okmányirodák, apeh ) nem vigyáznak rendesen a gyermekemre (lásd pedagogus) megállít ha munkába megyek indok nélkül ( lásd rendőr). Engem ez bánt. Az bánt hogy egy rendőr nem kevés pénzzel megy nyugdíjba, mig anyukám egy iparosként ledolgozott megrokkant élet után 30.000 et kap. Na de az igazság odaát van meg Viki gyerek és Fleto bácsi zsebében.
lujza76 2009.05.20 10:09:49
@akibenneél:
elnézést kértem a kivételtől.

Továbbra is fenntartom , hogy szakmunkások eladók és egyéb foglalkozásban dolgozó emberkék is 70-80 ezerből élnek. mint én is. az élet már csak ilyen . De én nem kapok prémiumot nem vagyok közalkalmazott. Ne érts félre nem mindenkitől sajnálom. A vezetőitektől nagyon is. Na meg attól is aki olyan buta mint a raklap, mert valljuk be van egykét ilyen is. És mint mondtam mikor gyakoribb a negatív példa jön az általánosítás. Én nap mint nap nézem ahogy egy kollegád szemétdombot csinál a környezetéből. Napmint nap hallgatom ahogy 10 éves fiát elmondja mindeféle gecinek és elküldi oda ahonnét jött. Még kisfiamnak nem szólította egyszer sem. Sok a negatív példa az agond . A politika szétverte a rendőrséget.