Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afesto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nincs a hunzáknál rákos beteg?A feltételezések szerint a sárgabarackban vagyis annak magjában található B-17 vitamin miatt. A megfelelő mennyiségben jelen lévő B-17 gátolja a sejtek rákos elváltozását elindító anyagok működését. Alternatív módszerként egyre több…..
A Kárpát-medencébe a második hullámban érkező magyarság igen magas gyógyító kultúrával rendelkezett. Szinte minden betegségre, bajra volt gyógyír őseinknél. Teljesen természetes volt az a szemlélet, hogy a betegséget mindenek előtt a lélek megbetegedése, legyengülése okozza…..
afesto 2009.05.20 06:44:55
Kedves Ági !
Édesapám Erdélyből jött még a háborúban és itt Szegeden végezte el az orvosit, Csákváron volt körzeti orvos.Abban az időben még mindent egyedül kellet megoldani a szülések levezetésétől, a sebészetig, elég sokrétű munka akadt.
Én az ő rendelőjének a folyosóján nőttem fel.
Ő mindkét gyógymódot alkalmazta, tesztelte a gyógyszereket és alkalmazta az ősi gyógymódokat is, mint köpölyözés, pióca stb.Sajnos a kéziratainak a töredékét kaptam meg a családomtól, de az is tanulságos mert a háború utáni (1958-tól )évekről szól.
Budai Antalnak hívták, de a gyógyszergyártó cégektől dr.Budai Nagy Antal névre küldték a leveleket, mert már akkor is számított a gyógyszereladás.
Itt a Bakonyban egy csomó ősmagyar helyre lehet bukkanni, rengeteg eladó ház is van, mert a falvak kihaltak, a legelők üresek a földeken az utolsó mohikánok kapálnak.
Tés, Jásd, Szápár , Csetény , Dudar,Csetény Bakonynána utcái félig kihaltak pedig nagyon gazdag a terület legelőkben, forrásokban, patakokban, üres iskolák, házak vannak, olcsón.Ha valakit érdekel szívesen küldök fotót, árat ötletet a megélhetésről.
apropó!!!!!
Eladó egy szépen berendezett parasztház működő kovácsműhellyel bakonynánán, nem tudtok rá egy jó kovácsot?
9 millióért adják a házat, műhellyel, berendezett szobákkal.
Ha valakit érdekel, küldök tel.számot, fotót. nekünk is jól jönne egy kovács a vasalatokhoz.