Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyetemistaa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak itt, csak nektek. Figyelem, kedves Vona-fanok. A "Jobbik és a gazdaság" című posthoz írt egyik kommentem apropóján megkeresett Shunder László, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének egyik alelnöke. "Mivel az eddigi cikkeik alapján úgy látom, hogy Önök…..
Egyetemistaa 2010.01.26 10:02:00
@f.m.j.: he? igen le lett írva, hogy gáz van

elment egy jobbikoshoz aki gondolom szerette volna közelebbrőlbemutatni a pártot, hogy készülnek, stb. megvolt az alkalom, hogy ehhez hasonló kérdésekre válaszoljanak.
Abban a korábbi postban semmi "megoldás" nem volt, csak maga a tény...
IDDQD Godmode-ra várva 2009.10.04 17:46:00
Hogy mi a bánat az az IDDQD? Aki ezt tudja, annak azért lesz érdemes olvasnia ezt a blogot, aki nem, annak meg azért. Mert szólunk a hardcore játékosokhoz is, de azért a casual gamerek (ejtsd: kazuárok) is megtalálják majd itt a nekik való híreket. És hírek alatt nem azt értjük,…..
Egyetemistaa 2009.11.03 15:39:55
A minap az egyik kis közértben sétálgatva megakadt a szemem egy érdekes valamin. Azért írom, hogy valami, mert végülis nem joghurt és nem is puding. Pedig a leírása alapján joghurtkultúrát tartalmaz, az állaga viszont puding-szerű. Amiről pedig szó van, az nem más, mint a Danone…..
Egyetemistaa 2009.10.10 01:01:11
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
Váry Zoltánné nem akart tanúja lenni a XXI. század nagy pillanatának, a testi kapcsolatfelvételnek a nyálkás testű  Idegenek és a földi emberek között. Kicsinyes módon grillcsirkét akart enni. Az ilyen ember büntetése példás kell, hogy legyen. A sztori képeit nem mertem a…..
Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Lehet, hogy ideje becsukni a boltot, vagy legalább végeredményt hirdetni a híresemberfejűállatos-magyarkönnyűzenés kategóriában, mert drótmalac képe ebben a műfajban elérte Mariana-árok fenekét, a mínusz 273,15 fokot, aminél…..
Egyetemistaa 2009.07.15 15:13:29
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..