Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inpolem

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
Inpolem 2016.08.07 14:58:16
@tollas: 1. ezek szerint nem nezted meg az emlitettek olimpiai sikerekkel foglalkozo cikkeit 2. te is elismered, hogy a Knezy minimum egy felkeszuletlen idiota, maximum egy seggnyalo bunko.

ne zavarjanak ossze a tenyek. :)))
Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó többsége reagál.…..
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
Inpolem 2012.05.18 09:20:32
@Sir Galahad: olyanról hallottál e, hogy rajtunk kívül a régióban majd mindenki növekszik?
Inpolem 2012.05.18 09:22:42
@az utolsó bögreharcos: trollszagod van!
Inpolem 2012.05.18 09:23:47
@A fidesz a betegek kiirtására készül: hát nincs fellendülés az biztos, sehol európában, persze ez az itthoni lényegen keveset változtat.
Jeffrey Weeks angol szociológus szerint „…az AIDS jóval több kísérteties és kíméletlen betegségnél. Egy olyan kor szimbólumává vált, amelyben a félelem, az előítélet és az irracionalitás küzd az értelem, a felelősség és a közösségi erőfeszítések…..
Inpolem 2012.05.03 17:22:25
@imperial: hülye vagy e
"Ennél még öreganyám is jobban ütköztet hadront. Mi volt ez a pusztító robbantgatás, ez a szellemi protonnyaláb felláció?" - fakadt ki a Csillag születik kritikusa a nagy hadronütköztetőben folyó kísérletekről. Puzsér Róbert ismét kiakadt, ezúttal a CERN által…..
Inpolem 2012.04.27 11:07:51
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
Tobin-adó: James Tobin közgazdászról nevezték el, aki ötletével akkor állt elő, amikor 1971-ben az Egyesült Államok felfüggesztette a dollár árfolyamának az aranyéhoz kötését. Tobin eredetileg csak a devizaügyleteket terhelte volna meg, azért, hogy mérsékelje a spekulációt…..
Inpolem 2012.04.12 15:35:55
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
Inpolem 2012.03.31 14:38:49
@kitiltottakmindenhonnan: de jó hogy ezt ide büfögted, most tolj egy délutáni szunyát.
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
Inpolem 2012.03.30 13:42:51
@Hiawatha: hát persze, mit vártunk...
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
A nagy alternatívakeresés részeként nemrég az LMP helyzetét tekintettük át, most a Jobbik következik. A Jobbik genezisében a Fidesz és az MSZP egymást szokta vádolni, jellemző hozzáállás, hogy nélkülük bizony semmi nem történhet. Aztán ott a másik gyöngyszem, amit…..
Inpolem 2012.02.14 09:49:28
@Walter Bold: ha meglop/átver egy pár taxis akkor az összes taxis tolvaj lesz, nemde?

hülye-e vagy. szar duma ez a költözz oda, bár nyilvánvaló, hogy az ilyen konfliktusok teszik nehezebbé az együttélést.
én cigány negyed mellett nőttem fel, mégsem jut eszembe mindegyikőjükről uaz.
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Inpolem 2012.02.02 10:05:04
Az éjszaka akár -15 fokot is elérő hideg ellen Pintér Sándor rendeletben a Capella Cafét jelölte ki melegedőnek. A rendőrség, a katasztrófavédelem és az Országos Polgárőr Szövetség egyaránt támogatta a belügyminiszter azon döntését, hogy a rászorulók a Belgrád rakparton…..
Inpolem 2012.01.31 17:00:22
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
Inpolem 2012.01.22 11:56:45
@Senkifia: nektek mindenki maoista, kommunista, libsibolsi, aki nem ért egyet veletek.
agymosottak gyülekezete.
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
Nem akarom, hogy a határon túli magyaroknak szavazati joga legyen a magyar választásokon. Nem bonyolult a képlet, élni, és élni hagyni. Még mielőtt valaki benyögné, hogy rohadtjudoeobolsevikfaszopógeciu jegyezzük meg, aktívan követem a nemzettársaim kinti politikai vitáit,…..
Inpolem 2011.10.10 07:26:18
@Éhes_ló: tehát nem kell bejelentett cseh lakhellyel rendelkeznem, elég igazolnom a származásomat? A viccen kívül komolyan is érdekel ez. Mondjuk, ha megtehetném sem hiszem, hogy szavaznék, mert milyen hatással vannak is az életemre a cseh politikai döntések? Nullánál épphogy nagyobb.