Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thebat

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balatonboglár Budapesttől 144 km -re fekszik. IC-vel (vagyis a ma lehető leggyorsabb vonatos megoldást választva) 1 óra 53 perc alatt lehet leérni, ennek az útnak az ára a pót- és helyjeggyel együtt 3365 ft. Kocsival mindezt letudhatjuk másfél óra alatt, 8 literes fogyasztással számolva 4608…..
Kibújt a szög a zsákból, avagy hasba lőtte magát a nemzetközi cukordíler. A Danone országos plakátkampánnyal ismeri be, hogy a szisztematikusan egészségesnek nevezett Activia joghurtcsaládjában igazából rengeteg egészségtelen finomított cukor van. Timinek elment a kedve az…..
Tisztelt Szerkesztőség!  Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
Thebat 2013.07.26 18:21:34
@órarugógerincű felpattanó:
"@Krunpli: Krunpli névvel a helyesírásra panaszkodsz :D"

-És persze ékezetes karakterek nélkül.
Indiából érkezett egy görkoris autós jelenet Facebook rajongónk jóvoltából. Minden pillanata maga a zsenialitás. A kocsi pedig gyanúsan Suzuki, ha esetleg valaki ezt megerősítené azt megköszönném. Addig is élvezzétek! ..
Thebat 2012.02.18 14:02:52
Az Advertising Week  30 freakiest ads of 2011 című gyűjtését szeretnénk átadni nektek, mert jók voltatok egész évben. Az elsőtől az utolsóig tényleg a nyugalom megzavarására alkalmas produktumokról beszélünk, nem csak úgy a levegőbe! Némelyik szomorkásabb, némelyik…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Mára egy videós poszt következik.  Talán sokan láttatok már külföldi közlekedésbiztonsági reklámokat, jó részük sokkoló, brutális jelenetekkel, képsorokkal próbálja felrázni a közlekedőket, hogy jobban figyeljenek oda a szabályok betartására és magára a…..
Thebat 2011.09.10 22:28:54
@ehpkb5: Sétáld végig felhőszakadásban, ami már napja tart. Máris tűnik vagy 3-nak.
A társulat szervezés során több lakossági fórumon felmerült a kérdés: mi a szabály azokra nézve, akik nem akarnak fizetni? Egy hölgy igen határozottan követelte, hogy azoknak az ingatlanára, akik nem akarnak fizetni, azonnal jegyezzen be jelzálogot a társulat. Ezt természetesen…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
Update 1.0: Matolcsy az Estében azt mondta, őt meggyőzte a kormány döntése (amit részben ő hozott), és nem kockáztatja a nyugdíját mnyp-ban. Tehát enged a saját zsarolásának :)Update 2.0: Az elkobzott pénzeket a nyugdíjkassza hiánytalanítására és…..
Subba Vicces brazil anyagyilkos 2010.11.24 11:33:00
Az internet sztárja lett (a mai napra) ez a felpaprikázott brazil anyagyilkos, Emilio Eduardo da Rocha Deveza, akit -ahogy az a videón is látható- az Úr nem csak hogy előnyös külsővel, de józan ésszel sem áldott meg. Kedvencem az utolsó kérdés: "Használta a…..
Thebat 2010.11.24 17:32:31
"Sid a család cicája, imád pózolni és játszani. Ezek a képek még a nyáron készültek, 3 kilóval ezelőtt. :)" - írta nekünk Shana.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Értem én, hogy mínusz négy foktól az ország három legnagyobb pályaudvarából kettő teljesen meghal, egy meg csak majdnem. Jó, elfogadni nem tudom persze, de az tény, hogy a vasút kommunikációval és utaskapcsolatokkal foglalkozó nagyemberei ezen nem tudnak segíteni. Viszont…..
Thebat 2009.12.20 21:45:30
@Rebegő ajkak: Jah, végül is teljesen igazad van: A sebész se varja be teljesen a műtét után a bataegat, hiszen nem kötelessége, ha szigorúan nézzük. De ebben a munkakörben sem kötelező dolgozni, ha az alkalmazott egyén számára nem kötelező......
8ker Tejosztás 2009.11.11 14:49:00
 Dúl a kampány, a jelöltek mindent bevetnek a szavazatokért - amit nem is értek, hiszen egyszerű többség elegendő a polgármesteri székért, és amúgy is elég rizikós a dolog, hiszen kevesebb mint egy év múlva le lehet váltani, ha nem tetszik a ténykedése. Tegnap például…..